fredag 30. mars 2018

Grove pizzasnurrer med kjøttdeig

Oppskrift på grove pizzasnurrer som er supre i matpakken. Varier pizzasnurrene med skinke, kjøttdeig eller grønnsaker – valget er ditt! Pizzasnurrer med kjøttdeig er super lunsj, turmat og til barnebursdag. Bak en stor porsjon, så får du noen du kan legge i fryseren. Har tenkt hele uka at jeg må sjekke nettsida di for å finne noen grove pizzasnurrer til helga.


Dette kunne ikke blitt bedre timing!

Jeg bor i Storbritannia og ser at sammalt speltmel er ‘wholemeal spelt flour’, men ble litt usikker på siktet speltmel. Er det noe som slår an i heimen, så er det pizzasnurrer ! Bruk gjerne grov pizzadeig og karbonadedeig for en sunnere hverdagsmiddag. Enkel og rask oppskrift på pizzasnurrer med kjøttdeig eller. Sunnere enn en vanlig kanelbolle - men minst like god.


Perfekt til lunsj, eller som turmat. Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang, disse er nemlig supre til å legge i fryseren og ta opp og varme senere. Grove pizzasnurrer er perfekt mat.

Passer også som fingermat. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. La frosne pizzasnurrer tine i romtemperatur og varm dem opp ved ca. TIPS: Ønsker du mer smak på pizzasnurrene kan du tilsette mer løk, samt finhakket hvitløk og chili, i tomatsausen.


Enten dette serveres til lunsj, middag eller til kveldsmat, så kommer jubelen frem. Du kan variere fyllet med det du liker best. Det er ikke noe i veien for å lage et vegetarfyll i stedet ved å bytte ut for eksempel karbonadedeig med røde bønner, eller. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Frister det med pizzasnurrer til matpakken? Disse pizzasnurrene er kjempegode og smakfulle. Jeg brukte litt grovt mel i deigen for å få de litt sunnere.


De er fylt med kjøttdeig og tomatsaus og stekt med ost på toppen. Saftige og gode pizzasnurrer med kjøttdeig og vårløk. Litt sunnere med grov deig. Kutt opp vårløk og urter.

Det er slutt med de kjedelige og tørre snurrene, for disse er fylt med smak og saftig fyll. Det går også fint å lage et vegatarfyll i stedet ved å bytte ut for. Her fungerer egentlig alt som er godt på pizza. Her får du forslag til et populært kjøttsausfyll.


Min favoritt er et fyll med karbonadedeig, gulrot, løk og tomat, i tillegg til revet ost, selvfølgelig – det er obligatorisk, påpeker Ragnhild. Se Ragnhilds oppskrift på piroger med kjøttfyll lenger i artikkelen! Du behøver bare fire ingredienser for å lage saftige pizzasnurrer med ost og skinke.


Disse er geniale å ha på lur i fryseren, og tiner raskt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg