tirsdag 27. mars 2018

Hitler vitser

Hitler vitser

Hva sa Hitler da han fikk regninga på gassen? Hva kalles en jøde med en gassflaske på ryggen. En dag da Hitler var ute og gikk i Berlin, så traff han en liten jødegutt.


Hitler vitser

Hvor gammel er du da, gutten min, spurte Hitler. Jeg blir snart tre år. Det skal vi nå se på. Hva er forskjellen på en jøde og en pizza? Pizzaen skriker ikke når du putter den i ovnen.


Hvordan får du 1jøder inn i en Lada? Du hiver en tikrone inn i den. I tråden Humor over streken har det dukket opp en og annen godbit av det mer onde slaget. Har du noen fine vitser som går på bekostning av noen eller på noen annen måte er slemme og ikke for pyser. Folk rundt Hitler har beskrevet ham som en mann som ikke møtte hverdagen med et smil.


Hitler vitser

Han fortalte en og annen vits, ellers var han svært reservert, fortalte Hitlers livvakt, Rochus Misch. Føreren hadde imidlertid et repertoar av historier om de andre nazilederne. Flere gikk utover Hermann Göring. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Grunnen til at jeg har laget denne bloggen med prinsipp- vitser er at jeg er ekstremt opptatt av likhet og rettferdighet. Skal det være lov til å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av nordiske kvinner og hvite for deres rasetrekk i form av blondinevitser må det være like tillatt å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av andre grupper basert på deres egenskaper. Ved Hitlers venstre side står Erich Ludendorff. NSDAP under ledelse av Hitler og Ludendorff forsøkte å overta regjeringsmakten i delstaten Bayern.


Hitler vitser

Vitser i mange ulike kategorier. Alle Barna vitser er typiske skolevitser hvor man legger inn en vits om et navn med noe som rimer på navnet. Her finner du et knippe rene alle barna vitser. Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove- vitser.


Lytterne sender inn vitser som resepsjonistene foredler og formidler videre. Når resepsjonistene får inn alt for grove vitser , bruker de det såkalte totenfilteret. Hvorfor begikk Hitler selvmord under den 2. Han fikk gassregningen Vet du hvor mange jøder man får inn i en Lada? Hitler og Holocaust er ikke umiddelbart sjove emner, men vi har formidlet nogle jokes, som simpelthen bare tager gas på jøderne.


Læs vores jokes og vitser om jøder her! Udvalgte sjove jøde jokes – 5. Søskenbarn til Hitler , Johann, som er jøde i Himmelen sa alltid: Hitler var en stor mann som hadde en stor lang og gjorde verden en tjeneste da han gasset flere milioner jøder med sine grusomme luftinger. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten.


Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg