mandag 19. mars 2018

Bobling i magen

Jeg har det siste døgnet opplevd en form for bobling eller surkling i magen , eller nærmere sagt rett under høyre bryst. Hun er uker gravid og kjenner en bobling i magen ? Kan det være babyen hun kjenner? Hei, Ligger her og leser innlegg paa BiM og DiB, og det bobler i magen.


Min mor er klarsynt og mener jeg er gravid. Min svigerinne har funnet sine evner nylig og ble gravidkvalm da jeg snakket med henne paa msn og hun saa en gutt paa meg.

Er det noen andre her inne (som har barn fra foer) som kje. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen , og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen.


Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Takk for at du kontakter Ung. Du har i lang tid følt deg oppblåst og har mer luft i magen enn normalt.


Andre symptomer på dette er smerter i magen og bekkenet og liten matlyst, ifølge Gynecologic Cancer Foundation.

De siste dagene har jeg hatt noen rare bevegelser inni magen. Hva kan dette være? Noen andre som har opplevd det samme?


Ved selve operasjonen er målet å få med seg noen centimeter med normal tarm på hver side av kreften. Hadde forje uke uutholdelig smerte i magen , føltes akkurat ut som jeg hadde rier og jeg klarte ikke å stå på føttene. Det er mest på høyre side.


Jeg har vært hos legen og tatt masse tester på grunn av smerter i magen. Der kunne de fortelle meg at jeg har laktoseintoleranse. Smertene og diarèen forsvant, men jeg har fått en kraftig rumling og bobling i magen.


Vet ikke om jeg stiller spørsmålet til rett forum, men. Er til tider plaget av ubehag og enkelte ganger smerter øverst i magen , rett under ribbeina. Rett under der ribbeina slutter liksom). Dette er spesielt om morgenen like etter at jeg har stått opp. Men da hjelper det å. Flott at du trimmer regelmessig og holder deg i form, det er den beste egeninnsatsen for god helse!


Plagene du beskriver som bobling innvendig i bena er et relativt uspesifikt symptom. I løpet av de siste dagene har jeg kjent en vibrering rett under høyre pupp, inni mellom ribbeina. Litt vanskelig å forklare men lurer på om noen vet hva det er.

Kan kjenne vibreringen når jeg holder hånda der. Kjennes ut som kraftig leamus. Også kjenner jeg masse bobler inni m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg