fredag 2. mars 2018

Gravlaks gravid

Gravlaks gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Lag din egen gravlaks. Det er lett å få til og smaker attpåtil supergodt.


Gravlaks gravid

Navnet gravlaks stammer fra middelalderen da fiskerne gravde ned saltet fisk i sanden for gjæring. I dag bruker vi sjeldent å gjære laksen, men bruker i stedet en såkalt tørrmarinade bestående av salt, sukker og dill. Som gravid kan du ikke putte i deg hva som helst.


Røykelaks og gravlaks er derimot uproblematisk så lenge de holder seg solid innenfor holdbarhetsdatoen. I år gravet jeg laksen selv, noe som slett ikke er vanskelig. Prøv du også da vel!


Gravlaks er liksom litt mystisk. Du spanderer på deg en pakke gravlaks i butikken, tar det med hjem og legger de flotte skivene på skiva. Med ærbødighet nyter du den gode, finstemte smaken.


Og ikke et øyeblikk tenker du på at dette kan du lage selv - for en slikk og ingenting. Og det tar deg under ett minutt. Sånn var det i alle fall med.


Det finnes mange råd og myter til hva man kan spise når man er gravid. Dette bør du unngå når du er gravid. Alle vet at de bør holde seg unna røyk og alkohol når de er gravide, men når det kommer til mat er usikkerheten større.


Enkelte matvarer inneholder mikroorganismer som kan være skadelige for fosteret. Selv om risikoen for å bli smittet er svært liten, kan konsekvensene bli alvorlige. Ikveld satt jeg å leste på nettet hvor jeg kom over at.


Unngår du ALL forbudt graviditetsmat? Er det noe du som gravid har spist, men som egentlig. Flere resultater fra forum. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Laget av r, fersk marin fisk br inkluderes i de matvarer som gravide helst.


Her er oppskriften. P tjukka Publisert i Kan jeg. Det er jo rakfisk som er det (og som man skal holde seg unna når man er gravid ). Dessuten synes jeg det er mye lurere å følge rådene som står på matportalen enn å følge rådene man får her. Er ikke koldtbordet komplett uten gravlaks ? Kvern litt sort pepper på hele fisken og gni den inn med litt av sukkeret og saltet.


Ha på dill og dryss på resten av saltet og sukkeret. Hva kan jeg ha gjort nå? Jeg er så lei meg og redd. Har tenkt å servere gravlaks til middag i romjulen som middag for første gang i mitt liv. Aner ikke hva jeg skal ha som tilbehør.


Dillpoteter og grønnsaker, passer det? Har lett en del på nettet og funnet to typer dillpoteter. Den ene med oppvarmet creme fraish, den andre med hvit saus. Dersom du er gravid og blir smittet, anbefales det at du henvises til spesialist i infeksjonssykdommer.


Gravlaks gravid

Det vil bli gjort en individuell vurdering. Behandling med antibiotika kan være et tiltak i noen tilfeller, mens i andre tilfeller, hvor risikoen for barnet vurderes som liten, kan det være riktig å ikke gi behandling. Salmalaks gir gravlaks med en spesielt klar og delikat farge.


Husk at den skal graves i ett døgn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg