fredag 16. mars 2018

Kinesiske horoskop

De kinesiske ukeshoroskopen er laget av den berømte kinesiske astrologen Henning Hai Lee Yang. Her starter du fra ditt kinesiske stjernetegn, som begge er avhengige av når du er født i året, men også hvilket år du er født. Finn ditt stjernetegn og les ditt kinesiske ukeshoroskop her.


Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv.

Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og. Find dit personlige horoskop med det kinesiske dyretegn og element og læs dit personlige horoskop. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1.

Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. En Hare liker fred og ro, har gode manerer og setter pris på et liv uten kjas og mas. Anstendighet og høy moral er også viktige verdier for deg. I følge det kinesiske horoskop liker ikke haren konflikter, og på grunn av dine diplomatiske evner oppsøker vennene dine deg for hjelp til å løse konflikter.


Den bygger på månens bevegelser i forhold til jorden, og tiden måles i måneår. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Gratis horoskoper Astrologi bibliotek funktioner vurderinger af gratis kinesiske horoskop websteder og Kinesisk stjernetegn astrologi websteder. Horoskopet er baseret på planeten Jupiters omløbstid.


Kinesisk horoskop - Der er dyr, der repræsenterer hvert kinesiske nytår, og de skiftes ad. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr. Du er en sjarmerende, og forfinet skapning. Du trives best i små, hyggelige sosiale settinger.


Du er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to. Historien om hvordan de kinesiske stjernetegnene ble til, er en søt fabel, men som med alle historier, er det lag av dypere betydning bak den. Til syvende og sist er de kinesiske stjernetegnene spesifikke arketyper som uttrykt i karakter og personlighetstrekk.


Hvis du kjenner ditt kinesiske stjernetegn og fødselselement, la oss starte.

Her kan du raskt og enkelt bestille ulike personlige horoskop med veiledning og retningslinjer i de forskjellige fasene i ditt liv. Vi tar utgangspunkt i din fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested i din horoskoputregning. Det er trygt og enkelt å bestille, da summen blir trukket fra ditt mobilabonnement.


Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Rotten er det første dyret i den kinesiske dyrekretsen, og beskrives som målbevisst og kreativ. I kinesisk filosofi symboliserer dette dyret god helse, rikdom og velstand. Mennesker som er født i rottens år utstråler besluttsomhet, styrke, entusiasme og god arbeidsmoral.


Dragen i det kinesiske horoskopet består av flere dyr. Den har et kamellignende ansikt og djevelens øyne, men ikke i negativ betydning. Dragen har også fiskekropp med fiskeskjell, ørneklør og tigerlignende tenner og munn.


Selv om dragen kan se skummel ut fra vestlig ståste er den i det kinesiske systemet bare hyggelig og betyr lykke og. Kinesisk nyttår blir feiret stort internasjonalt i områder med store befolkningsgrupper av etniske kinesere, men også av grupper som mongoler, koreanere og vietnamesere, som alltid har vært under innflytelse av kinesisk kultur. Hundens år i den kinesiske kalenderen starter 16.


Ingen vet med säkerhet hur det kinesiska horoskopet kom till, men inte oväntat finns det en legend om dess tillkomst. En legend som är mycket charmig, även om den knappast är vetenskapligt trovärdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg