tirsdag 6. mars 2018

Barnedåp dikt

Vi kan lage dem både morsomme og seriøse – alt etter hvilken stemning du ønsker å fremme. Vi selger også ferdige taler i nettbutikken, slik at du har noe å ta utgangspunkt i når du skal lage din egen tale. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby.


Som ny i den store verden, ønsker vi deg masse lykke til på ferden, med en reise fylt av glede og håp, som starter med din barnedåp – Dåpsdikt. Liten og søt med verden for dine føtter, hvor enn du går så husk dine røtter, kjærligheten følger deg på din vei, for vi setter utrolig pris på deg.

Arnulf Øverland skrev forresten en rekke dikt som var tenkt til bruk ved ulike anledninger - barnefødsel, barn som blir voksne, bryllup og slikt. Hvis du finner en Samlede dikt , så står de der - eller jeg kan sjekke i helgen, om du minner meg på det. De bløte, søte fingre små.


Familiens lille øyesten. Den lille kjære ungen vår - så lett skal vokse opp, og bære fram det gode navn. Anonymforum - Skravle. Hjelp, jeg trenger et dikt til en barnedåp.

Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Syv små dikt til barnedåp og navnedag. En dåp, eller navnedag markerer en stor anledning og skal du holde en tale så kan det være fint å lese et dikt. Dåpssanger høyner stemningen.


Er dere en sangglad familie, så er det veldig koselig å synge sammen. Sanger til barnedåp kan være vanlige allsanger, en dåpssang du har skrevet selv eller en sang du har fått skrevet på bestilling. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort?


Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Kjenner du til opphavsmannen (-kvinnen) der jeg har skrevet ukjent blir jeg glad for en tilbakemelding!


Fant et lite søtt dikt. En rose din mor og far fikk i gave, fra selveste himmelens have. Vers 3: Bitte små fingre og bitte små tær Og en hel masse bitte små klær En rund liten mage, et smil uten tenner Jeg ønsker deg glede og gode venner.


Til lykke med din barnedåp ! Et barn er en tryllekunstner.

Du vart døypt, med ord og vatn, og du fekk eit namn på kjøpet. Dei som bar deg heitte fadrar. Prest er den som kan å døype. Enten du skal skrive på et kort eller du skal holde tale, har vi mange gratis dikt som kan passe.


Har dere noen fiine dikt dere ønsker å dele, som jeg kan skrive på forsiden til et kort jeg skal gi i niesen min sin dåp? Her er noen forslag til dikt som kan passe til dåpen. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Dåpsbarnet. Barnedåp dikt , kort, barnedåp gratulasjon, gave, barnedåp.


Skal i dåp i helga, tenkte å skrive et lite vers på kortet. Tenkte på det med Hagerup (?) Liten, jeg ? Antall: sitater, vers og fine ord som passer spesielt ved fødsel, dåp og navnedag. Eg var så trøytt av dagen eg stunda etter ro, no skulle det bli godt å gå til kvile.


Men som eg gjekk og rydda eg såg ein liten sko, ein barnesko, som leita fram att smilet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg