mandag 12. mars 2018

Restauranter drøbak

Stort utvalg hotell med restaurant. Gratis avbestilling! For å ferie det lager vi dette nytt årets Buffé i restauranten. Café i Gjestehavna. Da serverer vi de meste populært retter og mange typiske kinesisk mat som finnes ikke på meny.


Restauranter drøbak

Det er gjesteplasser med strøm, toalett, dusj og restaurant. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere plass i Gjestehavna. Se forholdene i Gjestehavna akkurat nå: Webkamera i. Fra vår restaurant kan du følge båttrafikken i Oslofjorden, mens du nyter et godt måltid. Lokalene er allsidige og brukes både som konferanserom, samt selskaper. Her finner du en behagelig atmosfære for å nyte vin, mat av topp kvalitet og akustisk musikk.


Forretter - starters. I den forbindelse oppgraderte vi restauranten med nye fargeinnslag. Noe som har gitt oss en mer lun og intim restaurant. Our Indian menu includes tandoor, vegetarian specialties, breads, rice and house specialties,.


Vis innlegget for mer. Holder til i et gammelt og sjarmerende bygg. A small café in the. Spørs litt hva slag mat og stil du er ute etter.


Kumlegaarden restaurant og selskapslokaler fra , Viken. Son spa Kontakt oss i dag slik at vi kan lage en pakke som vil gi deg og ditt selskap en uforglemmelig opplevelse! Beliggende meter fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 1år vært et yndet feriested. Restauranten har plass til gjester inne, og den solfylte uteserveringen rommer 1gjester.


Restauranter drøbak

Med utsikt over havnen og Oscarsborg, er Havnekroa det perfekte stedet for noe godt i glasset eller en matbit i solen. Drøbak Reenskaug Hotel. Mer informasjon på Tiendeo! Her kan du finne mer informasjon om Folkvang Storstua i Frogn, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.


Og disse kan du raskt, sikkert og enkelt bestille mat fra på JUST EAT. Velsmakende asiatiske retter tilberedt på. Er været fint holder vi lenger oppe. RESTAURANTER OG KAFEER I DRØBAK.


Restauranter drøbak

Skipperstuen, Skalldyr og sjømat er hovedtema, men klassiske kjøttretter står også på menyen. Fra restaurantbordet kan du følge båttrafikken i Oslofjorden, mens du nyter et godt måltid. Festningen Restaurant er nå et rustikt brasserie i sjarmerende og historiske omgivelser, med plass til 1mennesker totalt og to storslagne kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg