onsdag 14. mars 2018

Billige weekendturer

Billige weekendturer

Finn billige weekendturer nå på Kensaq. Sjekk ut Billige Pakkereiser Til Syden. Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket. Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma, men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh.


Billige weekendturer

Ta en pause fra hverdagen med en weekendreise og oppdag noen av Europas perler. Europa er utømmelig når det gjelder spennende og herlige opplevelser, fra Middelhavet i sør, der bølgene slår inn over solvarme strender, til Nordishavet med fascinerende arktisk natur. På tide med en storbyferie? Hos Travellink kan du finne inspirasjon til dine weekendturer rundt om i verden.


Bestill fly og hotell billig og enkelt hos oss. En weekend er en perfekt miniferie for å slippe unna hverdagsstresset og slappe av. Vi tilbyr reiser over hele verden.


Billige weekendturer

På grunn av de flere verdenskjente russiske forfatterne som har bodd her, slik som Dostojevskij og Pusjkin, arrangeres det også flere litterære vandringer. Eller hva med en tur på Vodkamusèet når du først er i Russland? De fleste flyselskaper har et stopp på veien – Finnair flyr billig til St Petersburg på ca. Unn deg noen dager utenlands i vinter - Hopp på et fly til en av Europas vakre storbyer og nyt en weekend med shopping, god mat, spennende severdigheter og et hyggelig hotell. Søk etter tilbud på flybilletter og hotell for din storbyweekend.


Vilkår og betingelser gjelder. Klikk på det hotellet du er interessert i, og les den spesifikke informasjonen. Søk med foretrukne reisedatoer for å se hvilke rabatter som gjelder for oppholdet ditt.


I nspirasjon til en billig weekendtur. Det er knapt noe som er så frigjørende som en weekendtur etter en hard arbeidsuke, enten du drømmer om å komme deg en tur i skibakken, kose deg på spa eller bare slå til med en ordentlig runde shopping i et rimelig land. Ingen reiser funnet. Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk. Du kan få flere resultater ved å fjerne filtrene nedenfor.


Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! Det blir stadig mer populært å dra på weekendturer til spennende destinasjoner. Mange forbinder reising med sommerferien, men med billige og hyppige flyvninger fra mange av Norges byer har det aldri vært lettere å ta en spontan (eller nøye planlagt) ferietur. Vil du slappe av uten å bruke mange feriedager?


Da er det genialt med en weekendtur til London, Berlin, Mallorca, Kroatia m. Få tips til storbyreiser med en romantisk stemning dere opplever sammen. Bo som en konge til en billig penge. Reis på en romantisk weekend! Du kommer veldig billig til Riga fra Norge, men hotellprisene er også mye billigere enn her til lands.


Du kan for eksempel få et 5-stjerners hotell som dette til omtrent 8kroner per natt, eller dette 4-stjernershotellet til 6kroner per natt. Søker du inspirasjon til nye og spennende reisemål, eller ønsker du rett og slett å finne informasjon om forskjellige storbyer? Her på dinstorbyferie. Det samme skjer hos meg, hele tiden. HD-videoer streamer latterlig tregt, uansett nettleser.


Længes du efter at tilbringe en weekend i en anden by, men har ikke så mange penge at rejse for? Der er masser af billige byer i hele Europa at udforske, også for dem med et begrænset budget - og flybilletterne hertil er som regel ganske billige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg