tirsdag 20. mars 2018

Bløtkake med banan

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Det har aldri vært enklere å dele opp en banan!


Bløtkake med banan

Vaskes i oppvaskmaskin. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del i tre bunner og dynk disse med melk.


Bløtkake kan inneholde nesten alt mulig. Her har vi laget en bløtkake med bananer og aprikoser. Dynk sukkerbrødet med melk. Legg en del på et fat, spre halvparten av bringebærsyltetøyet utover, topp med halvparten av vaniljekremen og legg skiver av banan på toppen.


Bløtkake med banan

Legg en del sukkerbrød på toppen og gjenta lagene med bringebærsyltetøy, vaniljekrem og bananskiver. Topp med sukkerbrød. Pisk egg, helmelk, sitronsaft og smeltet smør i en bolle. Mos bananene med en gaffel og til sett i eggeblandingen.


Ha deigen i en smurt springform (cm). Alle har sin personlige favoritt til fyll i bløtkaken. Krem, jordbær og banan er en klassisk kombinasjon, men det finnes mange andre vellykkede smakskombinasjoner. For eksempel et lag med eggekrem og neste lag med et strøk syltetøy toppet med pisket krem. Hennes beste triks for å bløte opp kaken ytterligere er nemlig å sprite den opp med ja, litt sprit.


Bløtkake med banan

Litt Cointreau gjør bløtkaken mye saftigere og gir ekstra smak, sier Irvoll. En bløtkake smaker like godt til 17. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter.


Gluten- og laktosefritt kan være gøy! En herlig, søt bløtkake - perfekt smak for små ganer. Dagens fristelse er en bløtkake fylt med vaniljekrem, daim, banan , og en luftig, saltet karamell krem.


Denne kaken blir best om den får stå over natten i kjøleskapet, smakene blir enda mer magisk. Og da må en jo selvsagt lage bløtkake me ferske jordbær. Alltid fest med en bløtkake ! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Her i gården serveres det bløtkake til alle fødselsdager.


Fyll og pynt varieres etter årstid og bursdagsbarnets egne preferanser. Mathias på ett år elsker jordbær, og selvfølgelig fikk han jordbær inni og oppå den aller første fødselsdagsbløtkaken sin! Ja, det finnes mange eksemplarer der ute av bløtkaker der ute og alle har vi vel vår favoritt.


Bløtkake med banan

Det er noe eget med bløtkaken. I alle fall for meg. Jeg startet i tidlig alder å lage bløtkaker selv. Det var ingen kake som kunne slå mammas bløtkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg