mandag 26. mars 2018

Oppmuntrende ordtak

Oppmuntrende ordtak

Man sier at mange suksesshistorier har skjedd på tross av stor motgang og tanken på å slutte. Da trenger man ofte noen oppmuntrende ord for å kunne motivere den siste innsatsen mot suksess. Nedenfor finner du et stort antall oppmuntrende ordtak til enhver situasjon. Bla deg gjennom for å finne ordtaket som passer deg best. A - Å Bursdagssitater Alder - antall år Morsomme sitater Finske ordtak Livet Norske ordtak Astrid Lindgren Populære sitater Henrik Ibsen Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Grip dagen Nye muligheter Inspirerende sitater Per Fugelli Personlighetstest Selvforvikling.


Oppmuntrende ordtak

Berømte sitater Inger Hagerup Napoleon I Vennskap Kjærlighet Kloke sitater. Any change, any loss, does not make us victims. Others can shake you, surprise you, disappoint you, but they can’t prevent you from acting, from taking the situation you’re presented with and moving on. Feilen med å iføre seg panser, er at det ikke bare tar av for smerter, men også for følelser. Leter du etter oppmuntrende ordtak ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet flere flotte oppmuntrende ordtak. Det er i motbakke det går oppover. Tro kan flytte fjell. Gråt ikke over spilt melk. Alle netter er ikke like svarte.


Oppmuntrende ordtak

Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? Fine sitater treffer oss ofte et sted i brystet. De kan være triste, oppmuntrende eller kloke, og kan handle om alt mulig rart. Men uansett hva de handler om, har de til felles at de får oss til å stoppe opp litt og tenke oss om. Då eg såg over såpeskummet snøfjella bli gylte av raud prilsol, kunne det andre verset bli slik: Den som kan gni sitt ansikt mot slik ein morgon vil alltid like å leve.


Den aller største rikdom er god helse. Ukjent Helse er som penger, vi er aldri klar over den virkelige verdien før vi mister den. Josh Billings Hvis du ikke har funnet svaret på problemene dine etter en firetimers løpetur, kommer du ikke til å finne dem. Oppmuntrende ordtak. Sorgen greier du selv, men for å få det fulle utbytte av gleden må du dele den med andre.


Oppmuntrende ordtak

Røverjentas side Hei jeg er en dame på snart somre, som er veldig glad i visdomsord og dikt. Her har jeg samlet et lite knippe og mer kommer nok. Bli motivert av denne store samlingen av de beste motiverende sitatene. Sitater om alder – Side 4. Vi har sitater fra alle kategorier.


Et liv brukt på feiltak er bedre enn et liv brukt på ingenting. George Bernhard Shaw. Se over skulderen din og sørg for at noen følger etter deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg