torsdag 15. mars 2018

Mariusgenser hvit og grå

Finn laveste nettpris her. MARIUS Voksen Ull Sokker - Grå MARIUS Voksen Ull. Nå endelig til både barn og voksen. Sokkene sitter godt på foten og er deilige og varme. Mariusgenser i grått med hvitt og lyseblått mønster.


Eieren fikk selv velge far: ger, og gikk for bunn i grått med mønster i hvitt og lyseblått. Istedet for alpakka valgte jeg å strikke genseren i garnalternativet Smart Superwash. For ganske nøyaktig ett år siden strikket jeg min første store genser. Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som tok seg av det. Men det er noe jeg absolutt har tenkt til å lære meg i fremtiden, må bare skaffe en symaskin først.


Så en fin en i går med mellomgrå bunn, hvitt mønster og lilla halskant. Detaljer for MARIUSGENSER -DAME. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Strikker mariusgenser i superwash ull. Klassisk utgave men med utradisjonelle farger.


Mariusgenser hvit og grå

Den blir i sort, grå og lilla. Garnet er Trysil garn som tåler maskinvare på grader med MILO og husk at det ikke skal brukes skyllemiddel. Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Vurderer å strikke meg mariusgenser. Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv.


Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha. Er litt lei av de tradisjonelle fargene (blå hovedfarge). Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren.


Mariusgenser hvit og grå

Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for? Lagt inn av Unknown kl. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret. Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Jeg har en i grønn, sennepsgul og hvit. Grønn i bunnfarge, hvit i hovedmønster og sennepsgul i halsen.


Får mange komplimenter for den. Har også en i standardfargene, men jeg har rødt hår og grønne øyne så jeg kler den ikke noe særlig. Det er det mest strikkede mønsteret i Norge og regnes som et ikon som sier noe om nordmenns begeistrede forhold til turer i skog og mark, i den frie norske natur. Da jeg strikket min første genser, var jeg ganske fersk på strikking.


Mariusgenser hvit og grå

Jeg brydde meg med andre ord ikke så mye om hvilke garn jeg brukte og hvilket garn det sto jeg skulle bruke i oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg