fredag 25. august 2017

Til mamma dikt

Til mamma dikt

Selv om jeg er voksen, trenger jeg deg, du stiller alltid opp, og bryr deg om meg. Jeg kunne ikke vært mer heldig, som har deg som mor, det er så mye godhet. Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få.


Til mamma dikt

Mamma du er best på denne store jord. Fra A til Å koser vi oss så. Og menge menge andre små. Bilder av oss da man er små. Hilsen din super glade dattern på år.


Hopp til navigering Hopp til søk. Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo.


Dette diktet vil jeg gi til dere. Ringte en natt til dere, hørte bare lyden. Men det tok tid så da tænkt æ. Jeg har lest diktet til Viviann, Berit og Håvard. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor.


Hun har også betydd mye for nynorsk språk og kultur. Vesaas skrev åtte diktsamlinger, og mange av diktene hennes blir ofte opplest i høytidsstunder. Haldis Moren Vesaas har også skrevet en hyllest til mor. Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et morsdagskort. Send en vakker blomsterbukett til mamma – Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.


Sitater om mamma – Side 1. Det finnes ikke noe vennskap, ingen kjærlighet, som den en mor har til sitt barn. Du har latter som smitter du, jenta mi! Nysgjerrige blikk, det vakreste smil. Den største prestasjon, gjort av din far og mor. Den vakreste skapning på denne jord!


Et lite dikt om den gangen jeg mistet mamma. Om kjærlighetssorg. Snille pappa, Når du bærer meg på din rygg så føler jeg meg alltid så trygg. Det er du Dikt om sterke følelser. Tøffe pappa, Når du viser meg morsomme ting å gjøre får det meg til å smile fra øre til øre.


Gode pappa, For meg er du den beste pappaen i verden, Takk for at du følger meg på ferden. Vant med dikt om mamma som alltid har rett. Moren fastholder at datteren må dyrke tålmodighet for til slutt å forstå. Diktet er kronologisk stramt, hele tida ut ifra morens perspektiv. Scarlett ville meget gjerne ligne sin mor.


Det var bare den vanskelighet ved dette, at hvis man var rettferdig og sann og kjærlig og uselvisk, så gikk man glipp av de fleste av livets gleder og iallfall av mange kavalerer. Nå som jeg er borte, og vant en herlig hvile, er jeg glad jeg rakk å gi deg alt - rakk å få deg til å smile. Og husk at når du vandrer gjennom livets dag og år, så følger jeg ditt fotspor, jeg sammen med deg går. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Til mamma dikt

Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg