onsdag 23. august 2017

Karneval voksen

Alltid på Temashop. Se alle våre kostymer! Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Karnevalkostymer voksen.


Du finner superheltkostymer, dyrekostymer, cowboy indianer og my mer.

Her finner du Nordens største utvalg for Halloween-utkledning, karnevalsklær, kostymer for voksen og barn, Halloweenkostymer og tilbehør. Du finner blant annet hundrevis av kostymer i alle sjangre perfekt for anledninger som Halloween, karneval og temafester m. Mange skoler og barnehager arrangerer karneval i løpet av februar måne og da kan små og store kle seg ut som det de ønsker. Sjekk ut våre kule kostymer og utkledning, parykker, dekorasjon og andre dingser til karneval og Halloween, Kjøp på CoolStuff!


Christina Pedersen jobber i en barnehage hvor de gir barna drikkeyoghurt. Hun forteller at gleden derfor var stor blant ungene da hun troppet opp til karneval iført dette hjemmelagde drikkeyoghurt-kostymet! Kostymer for voksne – Temashop.


For at kostymet skulle passe en voksen , sydde hun sammen to hvite T-skjorter.

Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro. Vi har vært bransjen i over 1år og levert gøy og moro i form av kostymer, morosaker og sjonglering. Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Noen av disse karnevalkostymene for voksne er jo kanskje ikke like barnevennlige, men det vurderer jo selv! Mange barnehager og skoler feirer karneval i løpet av februar måned og vi her for å gjøre feiringen ekstra gøy. Er invitert på karneval for voksne, men vet ikke hva jeg skal kle meg ut som. Er det tid for karneval , temafest eller Halloween?


Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen. Hos oss finner du parykker, prinsessekjoler, drakter, kostymer og mye mer. Vi ble inspirerte av en annen barnehage.


Også var det de ferdigkjøpte draktene, superheltene og prinsessene. LES OGSÅ: Feirer kultur og tilhørighet. Flaks at du fant veien hit, da!

Bli kongen av dansegulvet i et gjennomført discokostyme, hopp inn på fastelavnsfesten i et kaninkostyme eller hold lov og orden på festen i et politikostyme. Monica Skadsem fant det hun trengte på HM da datteren Ingeborg (2) skulle være Sauen Shaun i barnehagens karneval. Her kjøpte hun en pelslignende jakke til kun kr 9- og delte den opp. Den ene armen på jakken ble hale og den andre armen ble hår. Gamle ankelsokker ble brukt til å lage ørene, forteller hun.


Askeonsdag er den frste dagen etter karnevalet. Vi har det du trenger til Halloween, karneval og andre fester. Sånn innen litt over en uke? Kunne tenkt meg å kjøpe en kostyme som er litt ok, sånn at jeg kan bruke den hvert år fremover.


Alt du trenger av utkledningsartikler til karneval og halloween! Vi har flotte kostymer, parykker og masker til prinsesser, riddere, hekser og vampyrer! Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest! Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen.


Jeg skal i karneval neste uke og er på jakt etter en billig løsning til hva jeg kan være. Det er ganske skralt med penger for tiden men skal nok klare å skrape sammen litt til tilbehør om det trengs. Har dere kloke hoder der ute noen gode tips til hva jeg kan kle meg ut som, uten at jeg blir blakk?


Send oss en melding ved hjelp av skjemaet til venstre og vi vil ta kontakt så snart som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg