torsdag 24. august 2017

Muffins uten egg

Muffins uten egg

Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Denne er kjempegrei, og uten egg. En muffins uten egg for de med eggallergi.


Muffins er et lite koppformet bakverk i porsjonsstørrelse. Fordel røra på muffinsformer, bruk muffinsbrett. Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins. Stek muffinsene på 2grader i minutter.


Jeg brukte over- og undervarme på ovnen, ikke varmluft. Fruen på Skogmo said. Woooow, her var det mye inspirasjon å hente dere! Fant sida deres da jeg googla etter matmuffins, og nå har jeg vært her så lenge at det har begynt å rumle i magen, og munnen er full av vann.


Muffins uten egg

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Mange festkaker inneholder egg.


I tillegg til å gi god smak, bidrar eggene også til hevelsesprosessen. Men ikke alle tåler egg. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Tusen takk for super oppskrift! Muffins uten melk og egg oppskrift med kalorier, allergener og pris.


De smaker greit og med litt pynt som vi la på blir det fint. Her er en spennede muffins oppskrift uten egg. Fremgangsmåte: Rør sammen smør og sukker i en stor bolle.


I en annen bolle moser du banener og rører inn melken. For å få fargerike muffins må du nå ta en del av røra oppi en liten bolle og tilsette ønsket farge: Konsentrert farge, som vist på bildet, fåes kjøpt feks. Visp egg og melk, riv og tilsett ost og de andre ingrediensene.


Muffins uten egg

Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt. Stek omelettene midt i ovnen i ca. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje. Har du små kokker i huset? Det enkle er ofte det beste, som denne oppskriften på muffins med browniessmak.


Den passer perfekt når det dukker opp uventet besøk, eller når du har det travelt før gjestene kommer. Muffinsene kan spises som de er, eller serveres enkeltvis på en tallerken med et melisdryss, bringebær, valnøtter og litt pisket krem. Ja, altså, magiske fordi de er uten egg , da.


Det er nemlig ikke bare bare å bake uten gluten, melk og egg samtidig. Og siden jeg stadig får spørsmål fra folk som ikke tåler noen av disse, så har jeg eksperimentert litt, og bakt noen runder, og nå er disse så gode at jeg bare må dele. Dette er mitt første forsøk på glutenfrie og eggefrie muffins. Vi har ingen i familie eller kjente som har slike allergier , men det finnes jo mange som har ulike allergier ,så her kommer en oppskrift på muffins uten gluten og egg og melken kan nok erstattes med soyamelk eller havremelk for de som ikke tåler melk.


Sunne grove muffins med bær og sjokolade Sunne grove muffins som er er supre på tur, til lunsj eller frokost når lysten på noe godt melder seg. Sett ovnen på 2grader. Muffins med kesam, spinat og solsikkefrø Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken.


Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg