onsdag 2. august 2017

Skeidar rammemadrass

Skeidar rammemadrass

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Skeidar rammemadrass

Rammemadrass laget for best mulig sovekomfort. Kjøp rammemadrass på IKEA. Sov bedre med en nye rammemadrass. Se utvalget her og la deg inspirere. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk!


Opptil - Spiseplassen. Laila Hagen Leru salgs- og produktsjef for soveromsmøbler i Skeidar , har fått dette spørsmålet mange ganger. Utrolig mange lurer på hva som er forskjellen på de ulike madrasstypene. Kort fortalt er den viktigste forskjellen at rammemadrass har ett lag madrass, mens en kontinentalseng har to, sier Hagen Lerud. Klikk på hjertesymbolet ved et produkt for å legge det til i ønskelisten.


Når du har fylt opp ønskelisten med varer kan du få listen tilsendt på e-post. Zen Fjord er en serie med prisgunstige madrasser. Kolleksjonen inneholder rammemadrass i tre størrelser og kontinentalseng i to størrelser.


Designet gjør at kontinentalmadrassene kan fraktes i en stasjonsvogn. Zen Polar er vår rimeligste madrass-serie. Den består av rammemadrass i tre størrelser og kontinentalseng i tre størrelser.


Kontinentalsengen er designet slik at man får den med i en stasjonsvogn. Rammesengene vil ikke gå inn i en stasjonsvogn. Hos oss finner du et stort utvalg rammemadrasser i mange forskjellige størrelser og prisklasser.


Vi tilbyr en utvidet garanti på flere av våre rammemadrasser. Få en god natts søvn med en rammemadrass fra Bohus. Velg mellom våre ulike størrelser, stiler, farger, prisklasser og fasthet i madrassen.


Skeidar rammemadrass

Klikk på en rammemadrass nedenfor for å se flere bilder og mer informasjon, som gjør det lettere å visualisere hvordan den vil ta seg ut på ditt soverom. Med en overmadrass vil sengen din raskt bli oppgradert til å gi deg optimal støtte, samtidig som den vil beskytte din madrass mot slitasje. Med på kjøpet får du bedre søvn og livskvalitet, og en garanti på at ryggen din blir svært fornøyd.


Sov godt og føl deg uthvilt. Gi deg selv mulighet til å være fokusert på jobb eller i skolen, samtidig som du har krefter til dine fritidsaktiviteter. Dersom du ønsker å bruke en egen ramme til ramme til rammemadrassen, er det fullt mulig. Her finner du rammemadrasser av god kvalitet både uten og med skuffer for oppbevaring. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Madrasser til alle behov i god kvalitet. Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga, derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser. Et organisert og robust skap.


Et klesskap er så mye mer enn bare et skap og PAX garderobesystem er en ideell løsning for deg som liker orden. Organiserer du garderoben din etter dine behov, vil du få bedre oversikt over hva du har og bruke mindre tid på å finne det du trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg