torsdag 17. august 2017

Lite brukte guttenavn

Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Blant jentenavn fra denne tiden, som har vært lite brukt de siste 1årene, er Agnes, Lovise og Augusta.


Aktuelle guttenavn kan være Arthur, Ferdinan Georg og Konra sier Alhaug. Han mener disse navnene vil oppfattes som eksotiske av mange, fordi de ikke har vært i bruk på veldig mange år. Kendra, Khadija, Kirsten.


Anne er forholdsvis lite brukt for tida og synker. Det er nok fordi det nå er navn for en generasjon der de fleste er eldre og i bestemoralder, sier Utne. Men det er nok ulikt om navnene er på vei opp eller ned akkurat nå.


Mange kjente navn på listene. Det har siden vokst jevnt og trutt, men gjort et ekstra hopp det siste året, sier navneforskeren. Navnet har gresk opprinnelse, og betyr rett og slett bra mann.


Troy Akkurat som med navnet Tristan, har også dette navnet keltisk opprinnelse, og betyr ung soldat. Tallene er hentet fra SSB. Noen navn er ukjente for de fleste, mens andre er gjenkjennbare eller kjente – bare med andre skrivemåter. Trenger hjelp til å finne et lite brukt navn til mageboeren. Vet ikke om det er gutt eller jente ennå.


Har en datter fra før, og det er bare stk. Trenger ikke nødvendigvis å være så få, men under 30 ca? Er ikke så fan av norrøne navn, og så har storesøster navn på tre stavelser. Norge som har samme navn.


På samme måte er det med guttenavn som for eksempel Øystein, Steinar, Rune, Bjørnar. Guttenavn - inspirasjon til mindre brukte og spesielle navn! Veiviser til regelverk for virksomheter. Nettstedet er nedlagt.


EuChemS is grateful for any individual support given to our work, by promoting and participating in EuChemS activities, by staying up-to-date with our latest news, by sharing your ideas and concerns, or via financial support. Filip kommer fra gresk, Philippos, og betyr Han som elsker hester. Tidligere var Philip mest vanlig skrivemåte, men de siste ti årene har Filip overtatt.


Filip var mest brukte guttenavn i Sverige rundt årtusenskiftet. Angrer litt på at jeg delte med min frittalende familie Synes også Oskar er fint, og det går greit ilag med storebrors navn, men jeg må fortsatt vende meg litt til det. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Vi vet lite om de mekanismene som ligger bak navnemoten, og derfor vet vi heller ikke hvorfor noen navn synes å være populære gjennom lang tid og andre kun en kort stun sier hun. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby. Dette er en liste over populære navn.


Anonym bruker skrev: Du skriver og skriver og det går i sirkler. Du har vært her inne før med eviglange tråder om hvor morsomt du kunne ha hatt det hvis bare du reiste mer, fikk en tyrkisk kjæreste eller hva det nå er. Folk ga deg fine og lange svar, men du gnog og gnog. En annen sjanger av jentenavn, er de som har sin opprinnelse i guttenavn.


Nedenfor har jeg lagt til de jeg kommer på, men det er sikkert mange flere her også. Hadde små testikler, ingen kroppshår og lite testosteron. Christian (32) visste ikke at han hadde et ekstra kvinnelig kjønnskromosom.


Det var en lettelse å få vite hva som feilte meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg