onsdag 9. august 2017

Sjokoladeglasur til muffins

Sjokoladeglasur til muffins

Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar! Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur. Gode sjokolademuffins med krem kan serveres i de fleste anledninger.


Pynt muffinsene med hva du måtte ønske! Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner.


Jeg er verken baker eller konditor, og det er også litt av poenget her. Jeg er tobarnsmor, og har måttet lære litt av hvert. Muffins til barnebursdag.


Som å lage Hello Kitty- muffins UTEN å kunne tegne med glasur. Jeg tar heller en tur i smågodthylla, og resultatet blir, om ikke kunstnerisk perfekt, så spennende nok. Her får du en enkel og rask oppskrift på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem.


Kremen passer perfekt til både sjokoladekake og muffins. Kok opp fløte og tilsett grovhakket sjokolade. Dra kjelen av plata og rør i fløten til sjokoladen har smeltet. Sett sjokoladefløten i kjøleskap noen timer (helst over natten).


Sjokoladeglasur til muffins

Smelt smør, og ha det i en bolle. Ha i de øvrige ingrediensene til muffinsene. Rør inn mel til slutt. Sett muffinsformer på et stekebrett. Med sjokolademuffins er du garantert suksess.


Smør glasuren på de avkjølte muffinsene og pynt gjerne med søt kakepynt, for eksempel blomster. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere. Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre. Denne oppskriften kommer fra min mammas kokebok, og jeg syns den er verdens beste sjokoladekrem.


Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen. Lyse muffins med hvit sjokoladeglasur er enkle, saftige muffins med søt og god smak. Hvit sjokoladeglasur er prikken over i-en, og barna kjemper om å få slikke bollen. Morsomme muffins med sjokoladeglasur.


Passer perfekt til fastelavn! Jeg tenkte jeg skulle legge ut en muffins eller cupcake-oppskrift igjen. Det er egentlig ikke så ofte jeg lager cupcakes lenger. Det er vel en fase som gikk litt over, men så lenge cupcakene er veeeldig gode, og da mener jeg vanvittig digge så er det da ingenting i veien med det. Hoi, det var en lang setning, hehe.


Sjokoladeglasur til muffins

Kremen lager du av Smøremyk Rapskokos, kakao og kremost naturell. Sjokoladekremen med et hint av vanilje og kaffe egner seg både til liten og stor. TIPS: Ønsker du oppskriften gluten- og melkefri, så bytter du yoghurt naturell til kokosmelk og øko spelt til mandelmel, hirse eller bokhvetemel. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.


Forvarm ovnen til 2grader. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Bland sammen alle de tørre varene. Ha smør og melk i eggedosisen. Fyll massen i muffinsformer ( muffins -stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer).


Den er passe søt, veldig luftig, smelter i munnen og har en skikkelig god sjokoladesmak pga melkesjokoladen den inneholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg