mandag 7. august 2017

Isofix barnesete

Isofix barnesete

Groot aanbod Isofix Autostoeltjes. Eenvoudig te installeren. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler?


Isofix barnesete

For at isofix skal være et alternativ, må både bil og barnesete være utrustet med isofix -fester (også kalt ankre). Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt. Ved montering av barnesetet erstatter Isofix -festene bilens belter. Isofix forenkler monteringen betraktelig, og reduserer faren for feilmontering. De fleste nye biler har Isofix , så sjekk dette nøye slik at du finner et barnesete som kan brukes i din bil. For mange barneseter trenger også en base som du fester bilstolen på.


Isofix barnesete

Før ditt kjøp er det viktig å se hvilket bilsete som passer din bilmodell. Det er viktig at du passer på at du kan feste ISOFIX -systemet på rett måte. Om din bil ikke støtter ISOFIX installasjon av bilseter, bør du kjøpe en ekstra base slik at du kan montere ditt bilsete på en sikker måte. Jeg anbefaler folk å bruke litt tid før de kjøper barnesete , sier testansvarlig i Forbrukerrådet Jogrim Aabakken.


Bakovervendt, fremovervendt, kombistol, isofix eller beltefeste? Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil. Dersom du kjøper på nett og velger hent i butikk så vil våre ansatte hjelpe deg med montering av bilstolen inn i bilen din.


Baby Mirror XL² er den oppgraderte versjonen av vårt babyspeil, som gjør det mulig for deg å ha kontakt med ditt bakovervendte barn både i dagslys og når det er mørkt. Nedenfor finner du tabellene. Merk at det er én spalte for godkjent eller ikke godkjent med Isofix -fester, og én for feste uten Isofix. Kun et fåtall biler har ikke plass til tre barnestoler i det hele tatt. Klikk på tabellene for større og lesbar versjon.


Kjøp barnesete hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Klikk inn for å velge blant framovervendte, bakovervendte, vendbare, ISOFIX og i-Size barneseter. Finn laveste nettpris her. Et bilsete til barn skal i tillegg til å være trygt oppfylle ulike funksjoner.


Dersom din bil har Isofix -fester, er det anbefalt å se etter en bilstol som er kompatibel for dette. Frem til barnet er år bør du bruke et bakovervendt bilsete, og eventuelt bytte til et fremovervendt sete når barnet er stort nok. Disse barnesetene har fremovervendt montering.


Med en beltestol er du sikret riktig belteføring, slik at barnet er trygg under hele kjøreturen. Isofix gir mange fordeler, blant annet er de enkle å montere og i tillegg er det tryggere enn vanlige beltebaserte modeller. Hjul har løsnet på populære joggevogner: Mange barn skadd. Alle stoler ble montert i henhold til produsentenes instruksjoner. Sammen med tre familier har den svenske trafikksikkerhetsforeningen Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande (NTF) vurdert hvor lett det er å montere og bruke stolene, og hvor lett det er å feste og plassere barna riktig.


Isofix barnesete

Så lenge et barnesete er helt i orden, er det selvsagt ikke noe problem at det er brukt. Dessverre har du ingen garanti for at en barnesete -selger er ærlig når vedkommende lover at stolen aldri har vært utsatt for kollisjon, fall, slag eller røff behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg