torsdag 24. august 2017

Ford galaxy problemer

Ford galaxy problemer

Ford Galaxy : Samme navn – men den ene bør du ligge unna. Jeg har lest litt om Galaxy og at det har vært mye problemer med dem. Gjelder det noen spesielle år? Etter alle problemene med første generasjon Galaxy var det nesten overraskende at Ford valgte å videreføre navnet.


Men dette er altså en helt ny bil. Langt på vei identisk med kjempesuksessen S-Max, men Galaxy er enda litt større og har ikke minst noe mer plass til bagasje når alle setene er i bruk. When buying any used car its always worth going pre armed with a list of common faults you should be aware of beforehand. Jeg har selv hatt fler Ford , og aldri hatt noe problem med min lokale forhandler som er RS. Men Bilia på Lillestrøm vil jeg si var veldig inkompetente når det gjaldt Ford , ei på jobben ble frarådet av Bilia å kjøpe ny Ford S-max f. Uansett, mitt tips er å kontakte fler Ford forhandlere for å få en vurdering.


Har noen av dere har opplev at håndbrekket rett og slett henger seg opp? Satte håndbrekket på da jeg parkerte bilen. Men da jeg skulle løse ut håndbrekket å kjøre, så var utløserkappen uten motstand og hendelen er umulig å få ned! Forsøkte å dra det forsiktig et hakk for å se om det ble. Hi everyone like the title says i have a problem on my galaxy ,i had called out the AA and he said its a problem with the fuel pump, so i bought a new fuel pump but its still not starting was told then it could be the relay so i have changed this but still my galaxy wont start!


Hverken Ford eller VW var helt sikre. Derfor bestemte de seg for å samarbeide. Galaxy ble bygget side om side med VW Sharan (og etter hvert Seat Alhambra) på AutoEuropa-fabrikken i Portugal.


Galaxy har styrken sin i at den rommer sju passasjerer som alle har godkjent plass og sittekomfort. Cookies er avgjørende for at du skal få mest mulig ut av dine nettsteder. De fleste internettsider inneholder faktisk informasjonskapsler.


Cookies lagrer dine preferanser og annen informasjon som hjelper oss med å forbedre hjemmesiden vår men vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Var nokså varierende kvalitet da enkelt hadde masse problemer mens andre var helt feilfri. Det var veldig mye nytt på de første modellene i denne generasjonen av nevnte modeller. I tillegg så har jeg inntrykk av at forhandlere famlet og slet mye når de skulle rette opp feil.


Personlig ville jeg ha gått for en noe nyere utgave av Galaxy. Hva skjer når VW og Ford setter seg ned og bestemmer seg for å bygge en bil kun bestående av de dårligste delene fra hver produsent? To rectify this problem , a revised and updated injection pump hose for the secondary injection pump should be. Failed secondary air injection pump.


Spør om Ford på Bilforumet. Diskuter Ford på vårt Ford forum. Jeg måtte bytte svinghjulsdemper på min. Jeg fikk alt på garantien, foretok en NAF-garanti utløpstest først, så jeg hadde dokumentasjon på det. Biler med slike mål har vanligvis ikke spesielt gode eller inspirerende kjøreegenskaper.


Europeiske Ford er imidlertid kjent for å gi sine biler gode kjøreegenskaper og Galaxy er intet unntak fra regelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg