onsdag 16. august 2017

Hjemmelaget julekort

Hjemmelaget julekort

Ny sesong,nye designer. Lag julekort med egne bilder,konvolutter inkl. Hevet og reflekterende folie med et elegant anstrøk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Send gratulasjonskort ut gratis.


Hjemmelaget julekort

Totalt sender vi millioner julekort , julebrev og julepakker hver år. Slik kan du lage julekort hjemme. Sitter du og koser deg med å lage fine julekort til familie og venner hvert år ved juletiden? For det er hyggelig både å lage kortene og å motta de. Det er det god grunn til å gjøre.


Vi har samlet nydelige personlige julekort. Løft frem de hyggelige minnene ved hjelp av julekort fra Vistaprint! Last opp yndlingsbildet ditt og lag spesielle, egendesignede julekort som du kan sende til familie og venner. Flere som skal lage julekort i år? Har planer om å lage en god del av disse i år, ca stk, og trenger inspirasjon!


Tips til sider for inspirasjon? Har dere laget kort tidligere som dere vil dele? KK LIVING: Selv om det er det indre som teller, gjør det ingenting å gjøre seg ekstra flid med juleinnpakningen og -kortene i år. La deg inspirere av disse ni ideene til pakker og kort som dine nærmeste garantert kommer til å sette stor pris på. Vil du ha mer inspirasjon for hjemmelaget julepynt?


Søk på hashtagen DIY på Instagram eller i et bloggsøk på nett. Hekta på papirstjerner. I år er papir den aller heteste julepynttrenden.


Bente Marie Friis Hausken bretter papirstjerne etter papirstjerne, hun er hekta. Ja det er noe eget med hjemmelaget. Nydelige julekort du har laget, så flink og kreativ du er :) Heldige dem så får et slikt i posten til jul! Julekortene sender vi jo ofte til slekt og venner vi ellers ikke har så mye kontakt med. De setter sikkert pris på å få se barna vokse til.


Et julekort med bilde fra året som har gått er en glede å motta. Julekort Et personlig julekort er kanskje den enkleste og fineste julehilsenen du kan gi! Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner. Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse.


Konvolutter inkludert i prisen! Lag et hjemmelaget bilde, som passer til mottaker. Her setter bare fantasien grenser for hva du kan gjøre. Rammer fåes billig på ikea.


Hjemmelaget julekort -Berit sine. Her er en annen variant med de syngende barna. De første bildene er av kortene jeg har laget i dag. Her viser jeg hvordan du lager et hjemmelaget kort.


Hvordan lage ett hjemmelaget julekort Frida Blogg. Unsubscribe from Frida. Bestill en stor bunt med fine julekort og bruk julekorttilbudet. I desember kan du sende dine egne Julekort til noen du liker.


Ser det er mange som er veldig flinke til å lage julekort selv. Gjerne egne bilder av familien, bikkja eller hva man nå vil vise frem komibnert med en bakgrunn (eller bare border) med julemotiv som jeg regner med er hentet fra nettet. Ideer til hvordan jeg kan lage hjemmelaget julekort med bilde av lillemor? Spre juleglede med julekort.


Hjemmelaget julekort

I våre butikker lager vi julekort på minutter på ekte fotopapir. Våre julekort på ekte fotopapir ble kåret til best i test på TVHjelper deg 24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg