onsdag 16. august 2017

Krydre kyllingfilet

Krydre kyllingfilet

Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne nydelige retten med bacon. Ferdig på kun minutter. En nydelig rett til grillkvelden din!


Hei, Har noen gode forslag til hva jeg kan krydre kyllingfilet med? Tenker jeg steker biter i stekepanna. VIKTIG at krydderet ikke er sterkt, da jeg har en samboer som svetter bare av pepper. Her er tipsene som gjør at du får saftig og perfekt stekt kyllingfilet - enten du bruker ovn eller stekepanne. Kylling er verdens mest brukte kjøtt.


I tillegg er det også mat som er enkel å tilberede på kort tid. Jeg liker å krydre med salt, pepper og hvitløk, det er en uslåelig kombinasjon. Er godt med koriander og spisskummin i tillegg.


Salt og pepper (gnis inn) før steking. Oregano og basilikum - helst fersk - etterpå. Tørket går det også, men vær forsiktig med mengden.


Tørk kyllingfiletene med kjøkkenpapir før du krydrer. Da får du en jevnere og finere stekeskorpe. Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet slik at krydre med litt pepper.


Krydre kyllingfilet

Surr et par skiver bacon rundt hver filet. Fest med en tannpirker. Varm en stekepanne med litt smør og brun filetene på hver side. Varm stekepannen på nytt og tilsett resten av smøret. Først direkte grilling og deretter på indirekte grilling under lokk til riktig kjernetemperatur er nådd.


God og smakfull variant av kyllingfilet. Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner. Her har vi funnet frem litt forskjellige oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Imponér venner og familie med fylt kyllingfilet med lune grønnsaker og rømmedressing med urter. Du kan lage spennende streefood-retter av norsk kylling.


Krydre kyllingfilet

Den milde, fine smaken gjør at kjøttet passer i alle typer retter, enten vi bruker hele kyllingen eller gjør det enkelt og velger renskårne fileter. Finn gode oppskrifter her. Sjekk ut den superenkle fruktige kyllingen, den består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Denne har erfaringsmessig et stort potensiale blant de yngre i familien.


Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold. Velg den du liker best selv. Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par.


Problemet er at overstekt kyllingfilet blir ganske tørr, og det er ikke så fristende. Vi har tidligere vist hvordan du steker kyllingfilet saftig i stekepannen. Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Ingefær, rosenkål og fetaost gjoslash;r salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak. Fylt kyllingfilet med godsaker på grillen.


Fyll kyllingfiletene med salt spekeskinke, myk mozzarella-ost og friske urter - nam! Det slår aldri feil! Etterstek på lav varme under lokk i ca. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Legg kyllingfiletene over på en fjøl mens du steker kål.


Krydre kyllingfilet

Fres rosenkål raskt i stekepannen til den er mør. Ha den over i bollen sammen med revet gulrot. Har noen tips til krydder til kyllingfilet som gir bra resultat? Jeg pleier ikke å bruke ferdige krydderblandinger pga mye salt og tilsetningsstoffer, jeg blander helst selv Jeg er veldig glad i typisk grillkryddersmak eller liknende, men jeg har ennå ikke funnet en mix som jeg synes er spesielt. Løft fileten av stekepanna når steketermometeret viser grader (da er den akkurat perfekt gjennomstekt).


La hvile på asjetten minutter før du servering. Tips: Prinsippet for å få perfekt kyllingfilet er nøyaktig det samme på grill som i stekepanna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg