fredag 11. august 2017

Matteoppgaver på nett

The Matte information. Try Helpwire and Save Time. Velg blant oppgavene våre. Hoderegning er nyttig i mange sammenhenger.


Resursside for elever fra grunnskule til videregående skole (og lærarskole), for deres lærerere og for interesserte foreldre. Tusen millioner Ny utgave 1-er Cappelens læreverk i matematikk for 1.

Nettstedet er et samarbeid mellom de matematiske instituttene ved universitetene i Norge, samt Høgskolen i Agder og i Oslo. For å ha så lav terskel som mulig for elevene, så er sidene helt åpne og de fungerer godt på både PC, nettbrett og telefon. En kan selvsagt bare skrive det samme i kladdeboka si som står på skjermen, men det som er ekstra smart med kalkulatoren er at den tydelig viser, både med kommentarer og fargebruk, hvordan man går frem for å løse oppgaven.


Dermed er det også en god porsjon læring til stede, slik at man lettere kan løse tilsvarende oppgaver senere. Noe som ikke fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding.


Gratulerer til alle vinnere av Julekalenderen! Faktor 8-versjon 2. Matematikk for ungdomstrinnet.

Matteoppgaver innen temaene titallsystem, romertall, primtall og mer. Sønnen min har adhd. Han fikk sine to første tenner da han var mnd. Han krabbet da han var mn og gikk da han var 12mnd.


Han pratet veldig tidlig, og brukte flere ord pr setning da han var to. Han var alltid bli men han sov ca 4-timer i døgnet da han var ett. Jeg har to barn som er veldig interessert i matte - en som går 1. De ønsker flere oppgaver i matte, og jeg har hørt at det finnes noen sider på nett som er tilpasset norske elever.


Norges største samling av matteøvelser og instruksjonsvideoer på nett. Alle videoene våre ligger på nett ”, forklarer Andreas Bjerkedal, daglig leder av Onlearn AS som er selskapet bak Mattemestern. De kan utgjøre et veldig nyttig verktøy for lærere om de blir brukt riktig.


I tillegg til å øve på gangetabellene på nett , kan oppgavearkene våre være et godt hjelpemiddel. Her finner du oppgaveark for alle gangetabellene fra 1-gangen til 12-gangen. Du kan også bruke oppgaveverktøyet til å lage dine egne oppgaveark som du kan skrive ut eller sende til andre.


Svaret må tastes inn, og man får tilbakemelding på om man har svart riktig eller ikke. Her kan man finne diverse mattenøtter. Er man så heldig at man har prosjektor i taket, er dette veldig engasjerende.


Eneste ulempen er at det er mye reklame på denne siden.

Velkommen til hjemmesiden til Trintom skole. Denne gåten fungerer best hvis den leses opp høyt, ikke like bra på papir). Prøv å finne svaret uten å bruke kalkulator: Du kjører en rutebuss fra Oslo til Tromsø. Ti personer går på bussen i Oslo. Ved Elverum går to av dem av, og fem nye passasjerer kommer på.


På Rena kjøper ytterligere tre billett. Dynamiske matteoppgaver. Thore Tellefsen er halvveis i kurset, og mener det har vært både nyttig og lærerikt. Kurset er bygget opp av moduler hvor vi leser og vurderer hverandres oppgaver, og det synes jeg er en veldig smart måte å gjøre det på. Alt eleven gjør på nettstedet blir lagret.


Resultatene rapporteres til læreren, som kan følge med på hva eleven svarer rett på , og hvilke feil eleven gjør. Trykk på Søk i Gårdskart. Hvis gårds- og bruksnummer er ukjent, er det mulig å velge eiendommer i Kilden hvor driftssenter på landbrukseiendommer er markert.


En link til Gårdskart vil da vises. Lærerike programmer og klipp innenfor temaet statistikk. Se filmer om statistikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg