torsdag 10. august 2017

Gravid mage uke 20

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Magen vokser stadig, og klærne strammer mer og mer.


Noen kjenner de første sparkene denne uken , andre må vente en uke eller to til. Men snart vil den lille gutten eller jenta i magen din gi daglige beskjeder om sin trivsel med spark og andre bevegelser. Rundt uke vil mange gravide kjenne bevegelser utenpå magen. Kos med magen din – fosteret er like følsomt for berøring som en ettåring. I uke 1 og vil du nå sannsynligvis kjenne at fosteret beveger seg.


Vekten din kan ha økt med tre til seks kilo og magen vil være større. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen ,. Fosteret begynner å. Alt om mage , kropp, fostret, kosthold og utvikling i uke 20.


Gravid mage uke 20

Når du er gravid i uke så har normalt mer enn halvparten av graviditeten gått. Om barnet er en jente så finns det allerede rundt millioner egg anlegg i eggstokkene. Barnet vokser fort, men det finns fortsatt god plass hvilket gjør at barnet vrir og vender seg som en akrobat. Jordmor Mille sier at kvinner med noen ekstra kilo ofte kan oppleve at de ikke går opp så mange kilo i svangerskapet, og at det skjer en omfordeling av kroppsfettet etter noen måneder som gravid.


Det er normalt å øke fettmengden på lår og rumpe frem til uke 20. Etter uker så kommer magen og da føles kroppen mer i balanse, sier hun. Se video som viser hvordan det er å være gravid i uke 20. Barn i magen Din baby Kvinneguiden. Babyen kjenner igjen stemmen din og kjæresten din når den kommer ut, og de kan faktisk skille på deg og fremmede helt fra starten.


På størrelse med en liten appelsin. Babyen er nå omtrent centimeter langt i hel lengde og veier rundt 1gram. Halvgått svangerskap. Døgnrytmen er fortsatt langt unna. Den lille veier ca.


Nå får fosteret søvnfaser. Det sover like mye som en nyfødt. Jeg har mye magemuskler, og det var først i uke at jeg og mannen kunne se magen. Og da var det hovedsaklig fordi vi visste jeg var gravid , og at jeg vanligvis har helt flat mage.


Er i uke nå, og ingen på jobben (utenom sjefen) som vet jeg er gravid ennå, selv om jeg går med mine vanlige tettsittende topper. Drøyt halvparten av alle gravide kvinner får i uke vondt i ryggen. Mange kjenner også halsbrann, bekkenløsning og hemoroider.


Mange kvinner føler seg nå roligere og gladere. Prøv å hold deg i aktivitet så lenge du orker, det trenger ikke være mye, men anpass deg etter din egen kropp. Gravid i uke – Din kropp. Les alt om din graviditet i uke 30. Første gang jeg prøver meg på forumet her.


Sannsynligvis føler du deg ikke noe særlig bedre ennå. Mange er kvalme, trette, oppblåste og mer. Trøsten er at kvalmen pleier å gi seg om et par uker.


Kanskje har du foreløpig gått lite opp i vekt, men snart kommer vektøkningen sakte men sikkert hos de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg