tirsdag 8. august 2017

Feber baby 10 mnd

Feber baby 10 mnd

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber. Når barnet er ½ til år gammelt har som regel alle de melketennene kommet frem. Enkelte barn er også født med én eller flere tenner.


Som regel har disse dårlig rotutvikling, og sitter så løst at det er enkelt å nappe. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig.


Hos barn er temperaturreguleringen mer ustabil enn hos voksne. Normal vekt og høyde for baby måneder. WHO standard for normalvekt viser store variasjoner på hvor store babyer er ved måneders alder.


Feber baby 10 mnd

Som foreldre er det viktig at du ser at din baby legger på seg jevnlig og virker tilfreds. Gutten er mnd og fikk feber i går kveld. Har vært mye våken i natt. Hva skal jeg gjøre? Feberen har ikke gått ned ennå.


Han er tett i nesa. En viktig hovedregel er at feber uten kjent årsak alltid skal konfereres med lege. Med feber mener vi rektaltemperatur på over grader. Alle barn under tre måneder bør undersøkes av lege dersom de har feber , uansett allmenntilstand. Små barn får lettere feber enn voksne, selv ved mindre virusinfeksjoner.


For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand. Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber ? Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger feberen ganske raskt opp igjen, og det blir en del timer med høy feber. Jeg har prøvd å kle av han og ligge på kaldt rom, men det synes han tydelig er ubehagelig. Baby mnd feber i dager. Døgn med høy feber.


Var på legevakt tidligere, crp på 7. Hun er slapp, vil kun ligge. Nå vil hun heller ikke ha flaske eller vann. Jeg mener vi bør ringe legevakt igjen, da vi ikke kan ta stikkpille før om timer igjen. Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet.


Feber baby 10 mnd

En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Her får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby , og hva du bør passe på. Ved feber hos de aller minste (under mnd ) skal man alltid kontakte lege, samt der hvor det tilkommer.


Babyen min våknet nettopp og ville ha mat, merket at han var veldig varm, så målte feberen, den viste 38. Barn med feber - Helse - 16. Helsesøster sa, lørdag,søndag kunne det komme feber , nå er det jo tirsdag.


Dersom barnet har et utslett og samtidig har nedsatt allmenntilstand og feber , bør man oppsøke lege. Kan ta en prøve av utslettet. Ved utslett og hudforandringer sammenfallende med feber , kan man gjerne ta en prøve fra huden, skriver lommelegens spesialist i hudsykdommer, Kjetil Guldbakke, i et legesvar. Ga han stikkpille og den fungerte etter et par timer, 38.


Vært en klagelyd i hele dag, som han ikke har laget før,temp i dag til morgenen var 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg