tirsdag 1. august 2017

Sykkeltilhenger barn

Med en maksvekt på kg kan to normalstore femåringer pluss en del pakk lastes inn i sykkelvognen uten problemer. Det finnes egne sykkelvogner for ett barn , såkalte singelmodeller, men også modeller for to barn. Vi har et stort utvalg av sykkelvogner fra kjente merker som Thule. Gratis retur Kjøp på xxl.


Hengeren har en lett aluminiumsramme og store hjul. Det er ogs tillatt transportere barn i sykkeltilhenger to barn under 6. Hjelm og sikkerhetsreimer. Barna bør helst bruke hjelm også når de sitter i sykkelvogn, i hvert fall om den skal brukes i veitrafikk. På flere av vognene er det gjort plass i ryggen bak hodet til barna slik at hjelmen får plass og barna kan sitte behagelig selv med hjelm på.


Solid rammeverk i stål og aluminiumshjul. Gir deg god plass til ekstra bagasje når du skal på sykkeltur. Fungerer også supert som transportvogn, f. Sykling og sykkelturer som trening og rekreasjonsaktivitet øker stadig i popularitet. Med en praktisk sykkelvogn kommer du deg lettere ut på sykkeltur med familiens yngste.


En sykkelhenger kan også frakte utstyr når det trengs. I tillegg til en god hjelm er det viktig at barn har en god sykkel tilpasset deres alder og nivå som syklister. Her kan du lese hvordan du finner rett sykkel før barna ruller avgårde på to hjul. Forbered barna på sykling i trafikken. Etterhvert som barna blir flinkere og tryggere syklister vil tiden komme da de skal ut i trafikken.


Sammenlignet med et barnesete på bagasjebrettet gir tilhengeren både syklist og passasjer bedre komfort og frihet. I tilhengeren kan barna sitte tørt selv om det regner, og sove, leke eller bare følge med på alt som farer forbi underveis. Selv ved relativt lave hastigheter er det mulig å velte en henger om et hjul treffer f. Vi hadde flere velt under testsykling uten barn , hvor vi hadde vekt i vognene og syklet litt hurtig og uforsiktig.


Enkelte av vognene har fjæring. Dette gir bedre komfort for barnet og de unngår de verste støt og slag om veien er dårlig. Stammen er produsert i aluminium. Når du vil jogge med vognen, bruker du den som den er. Vil du bruke den bak sykkelen, tar du av forhjulet og feller ut sykkelfestet.


Vognen er en såkalt dobbeltvogn og har plass til to barn (total vekt kg), alternativt ett barn (total vekt kg). Uansett om du ser etter en sykkelvogn for barn , bagasje, eller med ski gir vi deg oversikten best pris og tilbud. Outback sykkelvogn, barn. Sammenlign priser på merker som Thule, Hamax og Aretti, og sjekk hvilke som er best i test. Sykkelvogner har ulike festeanordninger og -muligheter.


Sykkeltilhenger barn

Når du skal velge hva slags feste du ønsker at vognen skal ha, er stabilitet og sikkerhet det viktigste å tenke på. Ifølge Syklistenes Landsforbund kan mindre barn legges i babybagen som settes i tilhengeren. Thule Chariot-multisportsvognene er designet og utviklet med tanke på sikkerhet, komfort og innovasjon.


De har en rekke smarte funksjoner og detaljer som virkelig gjør en forskjell både for forelder og barn. Utforsk den splitter nye Thule Chariot-kolleksjonen med fire allsidige og stilige vogner som fås i både enkel- og dobbelversjoner. Merax sykkeltilhenger har en ramme med hurtigutløser som gjør det enkelt å slå den sammen for enkel oppbevaring og transport.


Bredden er stor nok for barn ved siden av hverandre og anbefalt vektkapasitet er inntil 40kg tilsammen. Se det store utvalget på Fjellsport. Barna har vokst ut av sykkelhengeren og berører taket.


Levering barnehage og SFO (henter ikke) fremover må enten skje med bil, eller en større sykkelhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg