fredag 27. mars 2015

Test av bilstoler 2014

Test av bilstoler 2014

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Test av bilstoler De fleste av de 1brukerne i denne testen er fornøyd med bilstolen sin, men mange sliter med montering, stramming av beltene, brukervennlighet og mangelfulle bruksanvisninger.


Test av bilstoler 2014

Bilstoler er for kompliserte og krever mye av brukerne, mener eksperter som kommenterer denne testen. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene.


Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter, men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol. I andre tester har Recaro gjort det bra. Kjøp av bilstol er en viktig avgjørelse, og markedet kan oppleves stort og vanskelig å navigere. For å gjøre jakten på rett bilstol litt lettere, har vi samlet inn tester av godkjente bilstoler for deg.


Test av bilstoler 2014

Alle bilstolene i resultatlista er godkjente etter enten R44- eller R129-standarden (også kalt i-Size). Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk.


Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Av disse er det Britax-Römer KID plus SICT som scorer høyest. CONCORD Reverso i-Size blir best blant. Merk deg likevel at babystolene kun er testet av én kilde. Cybex Aton Q med belte-base.


Man kan også kjøpe brukte bilstoler , men dette anbefales av eksperter bare dersom man kjenner selgeren og vet at stolen er riktig håndtert og aldri vært i en kollisjon. Hvilken bilstol som passer best, avhenger også av hvilken bil man har. Bilstoler som beltes fast, kan godkjennes opp til kg, mens Isofix er som oftest godkjent opp til kg. Slik setter du barnet trygt i bilen. Barnet skal alltid sitte bakovervendt i bilen.


Barnesete: Stor test av bilstoler - Dinside Barn i bil 26. Det er fortsatt stor kvalitetsforskjell mellom barneseter som selges i Norge, viser en ny test. Så vidt jeg har funnet ut er det bare en seriøs test av bilstoler for barn, den tyske. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och. Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen.


Test av bilstoler 2014

Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL. Fakta om testen av bilstoler. Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Forbrukerrådet Billige barneseter: Hold deg unna!


Testing av bilstoler utføres kontinuerlig av International Consumer. N) nakkebelastning og til kg – under 1. Vi har laget en oppdatert versjon av denne bilstoltesten. ADAC har publisert testresultatene av stoler, Tænk har nye tester og Forenede Danske Motorejere (FDM) har publisert resultatene for bilstoler. En del av stolene er de samme, mens det er andre som vi kun finner hos én av organisasjonene. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd.


Resultatlisten bør ikke tolkes som en sammenligning av de ulike barnevognene i denne samletesten. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. Ettersom spennet i modeller og år er stort for både vogner og tester, vil ikke resultatene være sammenlignbare. Scoren produktene har fått kan ses som et øyeblikksbilde av hvordan en vognmodell ble vurdert av testpanelene til en bestemt tid. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best.


Se hvilken bilstol som ble best i test her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg