torsdag 12. mars 2015

Legoland fly

Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Slipp løs ditt indre barn – eller gi barna dine en unik opplevelse.


Legoland er et besøk som definitivt vil inspirere.

Billund er familievennlig og verdt et besøk. Flyplassen ligger bare en ti minutters taxitur fra fornøyelsesparken, og innflyvingen er noe helt for seg selv. Fra luften lyser LEGOLANDS primærfarger mot deg, og barna får en visuell smaksprøve på alt som venter. Her er det både fly , tog, lekeland og karusell.


Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige. Dere kan også ta danskebåten over. Men den største satsningen de siste årene har uten tvil vært Polar Land.


Foruten et stort pingvinanlegg, en restaurant og en butikk er hovedattraksjonen Polar-Xplorer.

Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Du anbefales å sjekke åpningstidene nærmere. Kontakt hotellet for mer informasjon. Det er fri adgang til Lalandias store badelan Aquadome, og til lekelandet Monky Tonky Land.


Opplev den store verden i miniformat byggd av millioner Legoklosser. Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Den første Leogoland-parken ble åpnet den 7. Denne parken inneholder detaljerte modeller av miniatyrbyer som var bygget kun av LEGO-klosser. Battle of the brick var ett av dem.


Det er rett og slett et show med ekte hester og levende riddere. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. For å besøke denne fornøyelsesparken så kan man ta fly , kjøre eller ta danskebåten.


Det er mange som forbinder å ta danskebåten med å dra til Legoland. Hvis du ikke har vært der før, så har du masse å se frem til når dagen kommer for at du kanskje bestemmer deg for å faktisk dra.

Du burde velge Legoland ! Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Her finner du en lenke til LEGOLAND der du kan bestille billettene direkte. Billettene får du tilsendt på e-post. Det er mulig å kjøpe billetter ved dansommers servicekontor i Danmark. Spar tid og penger med Norwegian Holidays på din neste ferie.


Koordinater Legoland er en fornøyelsespark som tar utgangspunkt i LEGO-figurer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg