mandag 2. mars 2015

Kjerringråd tannpine

Kjerringråd tannpine

Med tannlegevakt for akutt hjelp. I de fleste tilfellene er hull i tennene årsaken til tannpine. Tannpine - kjerringråd. Men det kan også komme av at man har fått en brist eller sprekker i tennene eller at en del av tanna har falt bort.


Graden av smerte kan variere mye. Det kan være så vondt at det er umulig å få sove om natta. I tillegg kommer lavere livskvalitet på grunn av at man kun er fokusert på tannpinen. Plages du av tannpine ? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet fem gode kjerringråd mot tannpine.


Jeg sliter så FRYKTELIG med tannpine for tiden. Har hylende vondt mange timer om dagen, og knasker smertestillende som aldri før. Problemet er bare at jeg ikke har råd til å gå til tannlege, og det er heller i. Sitter med en voldsom tannpine ! Noen som har noe kjerringråd ? Får liksom ikke sove! Knust nellikspiker kan også bruke, men mer søl og mindre effekt. Tåfis, hemoroider og tannpine ? Slik kan kjerringråd ta knekken på plagene dine.


Fortsettelse av kommentarer fra side om tannpine. K skrev: Fantastisk virkning. Nellik er en vidundermedisin. Nå skal jeg prøve nelikk å ingefær.


Det er et annet virkestoff, men jeg skal prøve nellik. Endelig en rynkekrem som virker. Når det gjør vondt i tanna, kan det hjelpe å legge en kald klut på kjeven der du kjenner. Et annet kjerringråd mot tannpine går ut på å tygge på nellikspiker. Forrige Dersom du kjenner til andre kjerringråd mot tannpine , må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.


Kjerringråd tannpine

Dette skal lindre tannverken. Kjerringråd tror jeg verken finnes eller vil være effektive mot tannverk. Når du har tatt smertestillende, så får du tro og håpe de hjelper til tannlegen får gjort sin jobb. Dersom dette får utvikle seg vil det kunne oppstå en rotspissbetennelse.


Da er tannerven dø og det er bakterier inne i tannrøttene. Det medfører at benet omkring tannrøttene til den rammede tannen brytes ned. Både tannervebetennelse og tannrotbetennelse kan utvikles med eller uten symptomer.


Du opplever tannervebetennelse som tannpine , som kan være forbigående eller konstant, noen ganger kan smertene fremprovoseres og andre ganger oppstå plutselig og uprovosert. Har du et kjerringråd mot tannpine ? Tok Ibux for timer siden som ikke hjalp. Ingen vits å kontakte legevakt og tannlege finnes ikke her på natt.


Er like før jeg røsker it dritten sjøl. Har prøvd mandelessens og nellik uten hell. Karies (hull i tennene) er den vanligste årsaken til tannverk.


Det hjelper å stå lent litt over trappegelender med tyngden på ene benet. Kan hende ditt kjerringråd også kan hjelpe? Jeg har slitt med skikkelig tannpine nå i det siste, så begynte jeg plutserlig å tenke på å bruke stilken på en av plantene mine.


Tok en ca 2cm lang stilk å tyggde den godt i stykker og la den ved tanna som verket, gikk vel 5-min så var det borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg