tirsdag 3. mars 2015

Stjernetegn kreps

Andre kan oppfatte ham som kald og tøff, men dette er hans måte å beskytte seg selv på. Hvis han blir såret eller er deprimert holder han seg ofte for seg selv helt til han føler at alt er i orden. Det er ikke uden grun at symbolet for dit stjernetegn er en krebs. Der foregår masser af ting under overfladen, men det kan være svært for andre at se, for du gemmer dig helst i din skal.


Stjernetegn kreps

Din største kvalitet er din loyalitet. Den lyse side af Krebsen. Krepsen (fra latin Cancer) er et stjernetegn. Mennesker født mellom 22. To stjernetegn fra hverandre = venner med frynsegoder Ser du etter et forhold som varer litt lengre enn en bytur etterfulgt av en overnatting, bør du holde deg unna de med stjernetegn to hakk unna deg.


Edut sier at denne romansen føles mer som om du dater din beste venn - bare med mer seksuell kjemi. Zodiaken og det første i vannelementet. De betegnes som svært sensitive og følsomme, og leser personligheter som en åpen bok.


Stjernetegn kreps

Vanligvis er det er det familien som tilfredsstiller dette behovet, og den gjengse Kreps legger da også uhyre stor vekt på barn og familieliv. Krepser som ikke har egen familie, samler gjerne sammen en utvidet familie bestående av venner og bekjente som har felles interesser. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst.


Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit. I også passer ind der #128578; jeg er selv krebs og vil ikke skrifte stjernetegn pga.


Jeg kan se mig selv i alle de ting som står om krebsen. Er du født i Væren? Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet.


Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. En kvinnelig Kreps kan plutselig gå på en ellevill shoppingrunde når hun er blitt såret og trenger balsam for sitt skadde ego, men mesteparten av tiden vil forbruket hennes henge betydelig etter inntekten. Sparekontoen din kan være usedvanlig interessant for henne, og penger kan være en av hennes kjæreste samtaleemner. Informasjon om forsikring og arv kan også komme til deg. Du gjør en jobb nå for andres midler så vel som din egen økonomi.


Stjernetegn kreps

Ifølge horoskopene kan stjernetegnet du er født inn i, fortelle noe om hvordan du er som en person. Hva kjennetegner en kreps ? Og hvilke kjente personer er født i stjernetegnet? Symbol: Krebs Krebsen er et menneske, der har et stort behov for at holde fast i det trygge, om det så er bolig, venner, familie eller kæreste, så holder han godt fast. Nogle gange bliver det for meget, for Krebsen kan blive hængende i dårlige relationer, fordi han ikke kan slippe. En typisk kreps er fantasifull, forståelsesfull, tolerant, hjelpsom og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv.


Krepser er svært opptatt av hva andre mener om dem, og er følsom og mottakelig for dette. Personer som er født i skyttens tegn er oftest utadvendte og snakker mye. De har lett for å komme med uheldige uttalelser som de blir sjokkert over når de får tenkt seg om.


Krebsen symboliserer dette stjernetegn særdeles godt – for ligesom at krabben bærer sit skjold rundt på ryggen, således gør den typiske person, født i stjernetegnet Krebs det også. For den typiske Krebs handler det hele nemlig om familie og hjemmet. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.


Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg