fredag 6. mars 2015

Sopp i underlivet barn

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Behandling mot sopp i underlivet hos barn. Om barnet først har fått sopp i underlivet , bør dette behandles relativt raskt.


Sopp i underlivet barn

Wollen mener at den beste behandling mot underlivssopp er å eliminere kontakten med urin og avføring. I perioder bør barnet gå uten bleie, slik at huden kan “luftes”, tipser barnelegen. Første gang en opplever slike symptomer bør en kontakte legen for å få bekreftet diagnosen. Legen kan vurdere hva som er årsaken til soppinfeksjonen, for eksempel om den kan forårsakes av trang forhud.


Det finnes ingen reseptfrie legemidler til behandling av sopp i underlivet hos menn. Les også: Vanlige årsaker til svie og kløe i underlivet. Visse typer sopp er mer resistente mot behandling via midler man kan få kjøpt på apoteket eller fluconazole, og derfor er det viktig at legen tar en prøve av utfloden hvis man ikke blir kvitt infeksjonen etter normal behandling. Sv: sopp i underlivet hos barn Røsker litt liv i denna tråden igjen jeg, for var hos lege med vesla for uker siden og nok en gang var det sopp på gang der.


Men det har enda ikke gitt seg, enda vi har smørt med Canesten 2-ganger siden vi var hos legen. Vesla klør seg til blods, og til mandag bestiller jeg time. Sopp i underlivet - kjerringråd. Det er så vanlig at det alltid er tilstede i underlivet. Det er først når det blir for mye av det at vi kaller det en soppinfeksjon.


Det er som oftest kvinner som merker sopp i underlivet , men menn kan også ha det selv om de ikke har mange symptomer på det. Antibiotika hemmer bakteriene som normalt lever sammen med små mengder sopp i skjeden. Når bakteriene drepes, får soppen overtaket og kan formere seg fritt.


Også behandling med kortison eller immundempende medisiner kan medføre soppinfeksjon i skjeden. Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en soppinfeksjon. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden.


Du kan også kjenne kløe og sårhet. Halvparten av alle spedbarn får i perioder problemer med huden i bleieregionen, og hos ser man uttalt betennelse i huden. Noen av disse barna har sannsynligvis medfødt anlegg for eksem. Bleieutslett skyldes hovedsakelig at huden irriteres fordi den lukkes inne i et tett og fuktig miljø. Irritasjonen forsterkes av urin, avføring og mekanisk gnissing, men også overdreven bruk av vann og såpe.


Sopp i underlivet barn

Ved større bleieutslett blir det som regel en infeksjon i tillegg, ofte en blandingsinfeksjon med bakterier og sopp. Den medisinske termen er vaginal candidose. En soppinfeksjon i underlivet kan utvikles ved nedsatt immunforsvar eller når de gunstige bakteriene i skjeden ikke klarer å kontrollere soppen Candida albicans. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig på kroppen.


Av og til kan den normale bakteriefloraen i underlivet forstyrres, slik at soppen får mulighet til å formere seg og føre til infeksjon. Denne infeksjonen i underlivet ble for første gang oppdaget hos en mann. Han fant ut at sopp kan leve naturlig i underlivet uten å skape problemer, men har mulighet til å bryte ut.


Symptomer på sopp i underlivet. Vanlige symptomer på sopp i underlivet er hvit utflod med samme konsistens som sur melk eller cottage cheese, kløe i underlivet , svie ved skjedeåpningen og hevelse i kjønnsleppene (kilde: 7). Siden jeg var på jobb, tok far med 8-åringen til legen for å følge opp en urinveisinfeksjon. Far kommer hjem og hevder at legen sier 8-åringen har sopp i underlivet , og at den har hun fått av enten mor eller storesøster. Si meg, har det rabla fullstendig for legen.


Jeg hadde overhode ikke vært redd for å vise det til helsesøster! Jeg tror neppe du finner sopp hos et lite barn. Gå til helsesøster hvis du lurer på noe, spesielt når det gjelder underlivet. Hvorfor tror du det? For å forebygge bør du unngå trange bukser og undertøy og overdreven vask av underlivet.


For å behandle kan man kjøpe ulike midler reseptfritt i apotek. Det kan være flere årsaker til kløen, for eksempel. Soppinfeksjon i skjeden er plagsomt, men ikke farlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg