fredag 13. mars 2015

Kryssord for barn

Kryssord for barn

Mange starter med å løse kryssord i avisen som barn , og fortsetter med dette i voksen alder. Vil du holde på framtidige abonnenter av avisen er det viktig å kunne tilby stoff som også interesserer de yngre. Vi fant 3synonymer til ordet barn som du kan bruke til å løse kryssordet. Behov for synonymer til BARN for å løse et kryssord ? Barn har 3treff. Vi har også synonym til avkom, baby og unge.


Kryssord for barn

Last ned kryssord på nynorsk her. Forslag til videre. Stikkord var: hostesser, dere hadde O, men svaret var det engelsk for vertinner. TGR en slik butikk.


Løs morsomme oppgaver om barns rettigheter! Kryssord og andre nøtter. Først tar jeg wordsearchen, for nederst på den står ordene.


Vi leser ordene som en leseoppgave, og snakker om alle ordene ganske grundig. Deretter leter elevene etter ordene og blir på den måten godt kjent med dem. Ordene går bare bortover og nedover, så det går ganske fort å finne dem. Noen av wordsearchene har skjulte ord som ikke har noe med saken å gjøre.


Usedvanlig god hjernetrim. Utviklende for ditt språk. Perfekt tidsfordriv både morgen, kvel sommer og vinter. Noe man aldri kan bli flink nok i. En ganske strålende måte å inkludere lesevanen på barnet ditt, er å få ham til å løse kryssord. Alle som løser kryssord i sju påfølgende dager, (altså sju dager på rad), vil få premier fra Aftenposten Junior.


Kryssord for barn

Blant premiene er bøker fra Andreas Wahl og en rekke nyttige effekter fra Aftenposten Junior. Fem heldige vinnere vil få halvårsabonnement på Aftenposten Junior. Mine tips og ideer vil hovedsaklig være rettet mot barne - og mellomtrinnet da det er der jeg har mest erfaring, men kom gjerne med tips for barn i de eldre klassene. Kjære leser - du finner et nytt kryssord på Vi. Dagens minikryssord rekker du (kanskje) i pausen, på toget eller en annen gang du har noen minutter til overs.


MomJunction har samlet kryssord for barna å spille og bli limt. I dette kryssordet lærer barnet navn på forskjellige kjøretøy som er i bruk på luft, land og vann. Du kan også diskutere med ditt barn formålet med hvert kjøretøy.


Kryssord for barn

Lenke til supre engelske kryssord. Logg inn med facebook. Dersom du har koblet din profil på kryssord. Hver dag finner du et nytt kryssord hos oss i startsiden. Velkommen til våre spill og underholdningssider.


Wynnes Word-Cross Puzzle, resten er historie. Du finner også andre morsomme spill på våre sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg