tirsdag 31. mars 2015

Mobiltelefon til barn

Vi har mobiler som passer barn og unge. Se tilbud og nyheter på Telenor. Sjekk utvalget her! Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Barn og mobil Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa!


Det er det eneste jeg ønsker meg til jul!

Da er du nok ikke alene. Valg av telefon og abonnement til barn og unge. Sannsynligheten for uhell og igjenglemming er overhengende stor i denne alderen og kravet til telefonens kompleksitet er ikke like stort som for en voksen.


En ting er hvilken mobiltelefon barna har, noe helt annet er hvilken de burde ha. Hvilken mobiltelefon skal jeg velge til barna ? Avhengig av alder har barn forskjellige preferanser. Det gjør ikke saken enklere at det finnes et titalls produsenter med til sammen hundrevis av modeller.


De fleste barn har mobil, og Medietilsynet viser til at hele av barn i alderen 9-år har sin egen telefon. Det finnes mange mobiltelefoner å velge mellom, og de kommer i alle prisklasser, men hvilken mobil skal man velge til barna ?

Det samme gjelder Androi som har mange tilsvarende løsninger. Mobiltelefon som verktøy for trygghet. Under vil Nettvett. Er barnet klar for mobiltelefon ? Enkle tips til barna : Bruk Wifi når du kan! Da varer datakvoten lenger og aller helst hele måneden.


Husk å ha nok strøm! Da kan du melde fra om hvor du er, hvem du er med og når du kommer hjem. En mobiltelefon fullspekket av ny teknologi til samme pris som fjorårets toppmodeller. OnePlus Pro er så absolutt intet unntak, for her er det mye snacks for den teknologiinteresserte.


Skjermen er både sylskarp og lynrask, og i motsetning til en del andre løsninger med busslommer og hull i skjermen, er skjermen her helt dekkende. De yngste som får egen mobil har blitt litt yngre. Tidligere var det vanlig at barn i aldersgruppen til år fikk mobiltelefon først da de var til år. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at det knapt finnes en eneste mobiltelefon på markedet i dag som barna ikke lærer å bruke kjapt, Sefin Adam i Elkjøp Norge.


Vi bruker den til avanserte oppgaver i arbeidslivet, men også til enklere saker som å sjekke klokken, tidsfordriv og underholdning, sosiale medier, for nyheter, e-post og ikke minst til å ringe med. Ni av ti barn på ni år har i dag sin egen mobiltelefon , ifølge Medietilsynets nyeste undersøkelse om barn og medier. Men hva bruker de den til ? Av de barna som Isa Eren møter i butikken, går det mye i , spill og gøyale apper.

XPLORA – Ditt barns første mobiltelefon. Velg riktig telefon til barna TRYGGHET: Før barnet får sin første mobil, er det viktig å snakke godt med barnet om regler og grenser, mener Barnevakten. Barn kan ikke tegne et telefonabonnement, slik at det er du som forelder som må gjøre det og blir den ansvarlige. Skaug Halsos råder forelder til å la barna stå som bruker av abonnementet, selv om det er du som kjøper det.


Da har innholdsleverandøren plikt til å sørge for at innholdet egner seg for barn. Barn og unge i Norge får stadig bedre tilgang til mobil og internett, sier Ellen C. Scheen, pressekontakt for Telia. Hun sier at de aller fleste barn og unge i alderen til år har tilgang til mobil.


Ikke alle av oss har økonomi til å bruke 6-7. Og avhengig av hvilke behov og ønsker du har, er det slett ikke sikkert du blir misfornøyd selv om du går til innkjøp av en modell til bare en brøkdel av prisen. God pris og rask levering på mobiler, nettbrett og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg