onsdag 4. mars 2015

Snørrete baby

Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Du kan smøre litt sinksalve eller babyolje under nesen hvis huden blir rø irritert eller tørr. Når man har tett nese, er det også vanskelig å få sove, og slim som renner ned i halsen, kan føre til hoste. Babyen min snørrer, tror jeg, Hører i alle fall en snørrete lyd når hun dier, men det virker som hun puster greit.


Av og til ser jeg bøser i nesen da som jeg hjelper henne med å få ut, men selv om det ser ut til at det ikke er noe der så hører jeg denne snørrlyden, høres ut som den er langt bake. Anonym bruker skrev: Jeg ville gått inn for å lære henne å bruke telefon. Jeg har prøvd en del forskjellig, men saltvan og denne nesesugeren er gull. Det jeg derimot ikke liker er at man må kjøpe dyre sugestykker når de som følger med er brukt opp, og med en snørrete baby går det fort med noen.


Babyen min ble født forkjøla og har vært forkjøla mer eller mindre hele tiden etter fødselen. Nå er han straks måneder og sliter bare mer og mer. Han sliter med søvnen og å få pustet skikkelig. Snørret er skikkelig tykt!


Bruker saltvannsoppløsning og nesesuger p. Ser ut som omslagskjole? I perioder vanskelig å få i mat. Noen av kjolene er ganske lys i fargen mtp.


Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne. En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals. Barn får også ofte feber, søvnvansker og lite matlyst når de er forkjølet. Det finnes ingen bilder av voksne snørrete mennesker i bildebasene forskning.


Ikke mange barn heller. Omtrent av befolkningen har allergi som kan påvirke snørrproduksjonen. Men her er et sjeldent bilde av snørr. Hos de med allergi vil forkjølelse og støv lettere gi betennelse med farget snørr.


Search For The Baby. Pappaen i huset er forkjøla og nå har mini blitt veldig snørrete. Her fr du tips til hva du kan gjre. Tilbake Vis alle Foreldre og barn Medlemsrabatterte produkter til baby og barn.


Hjelp din forkjlede baby - PlussTid En skikkelig forkjlelse kan fre til at selv voksne menn vippes av pinnen, og da er det klart at skjre babyer ikke synes det er noe stas i det hele tatt. Hun har de siste dagene vært forkjøla, en stygg hoste og er snørrete og tett i nesen. Kan vi bruke Rhinox nesedråper til henne? Vi har en datter på snart mnd. Har forsøkt morsmelk, det hjelper lite.


Min erfaring er om man gjør skikkelig jobb på de søte små når man tørker nesen, fjerner allle buser inni, så slipper det å renne konstant. Følg med på allmenntilstan at barnet får i seg drikke er viktigst, gjerne mat om matlysten er der, bruk saltvann for å skylle ut og åpne nesen. I dag har hun vært ganske snørrete (for første gang i sitt måneder gamle liv), blankt snørr, men alt annet er som normalt.


Snørrete baby

Fin allmenntilstan spiser og drikker som vanlig, ingen feber, ingen diaré. Kun litt nysing og blankt snørr altså. Det er vel greit å gå i barnehagen med det? Har dryppet morsmelk i nesen hans med jevne mellomrom, og da klarner det, men det tar ikke lange tida. Kjenner jeg blir litt fortvilet, poden er blitt forkjølet, ikke mer enn litt over en uke gammel!


Rennende nese kan blant annet være et tegn på allergi. Dersom du plages med rennende nese over ti og du ikke er forkjølet, bør du kontakte legen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg