fredag 13. mars 2015

Kattekostyme

Enkel og rask bestilling. Norsk butikk - Trygg levering - Kjøp her! Finn grøssende, skumle halloweenkostymer til best pris. Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå!

Kattekostyme til barn. Hette med ører og påsydd hale. Onepiece som også kan brukes som en utkledningsdrakt i form av en katt. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Hjelp, det er snart karnevalstid her jeg bor og har fått streng beskjed om å finne meg et kostyme så jeg kan være med på fest.


Så nå har jeg tenkt å kle meg ut som katt. Så jeg trenger tips om hvordan lage en kattemaske (hvis jeg ikke finner en fin på butikken), helst en slik som dekker halve ans.

Seuss Cat i Hat kostyme hansker for barn er hvite og laget av polyester. Jumpsuit dyrekostyme til både mann og dame. Husk å oppgi ønsket størrelse i kommentarfeltet til butikken ved bestilling av denne varen. Silje Iren Tangen lagde dette søte kostymet til datteren av en tynn sort genser og en sort tights fra HM.


Antrekket på bildet sydde vi for et par år siden – på spørsmålet om vi skulle sy et nytt kattekostyme var svaret et kontant: ” Nei, men jeg kunne godt tenke meg et par nye ører, Jojo. Nye ører ble laget og jeg må si at hun er kul som Kitty Fløyelspote. NORGES STØRSTE UTVALG av alt innen Karneval, Fest og Moro! Vi har kostymer, kostymetilbehør, parykker, dekorasjon og teatersminke med mer! Hvis du også liker å være søt og hyggelig, men samtidig være selvstendig og gjøre som du vil, så passer du perfekt i et kattekostyme.


Sexy kattekostyme med leopardmønster. Fra rimelige til detaljerte modeller og stort utvalg til alle tema. Kostymer til alle anledninger. Barnekostymer til karneval, halloween og jul. Enten kostymet er til lek, fastelavn, Halloween eller karneval, gir utkledninger barn i alle aldre muligheten for å leke en bestemt rolle hvor fantasien blir stimulert og tillater at barna kan utforske seg selv og oppføre seg tullete.


Alle barn elsker å kle seg ut! Vi i Mye Moro har mange spennende kostymer til menn.

Hvis du er på utkikk etter en utkledning til en fest eller annen type tema fest etc. Finn den beste priser på catwoman kostyme! Vi har norges største utvalg av superhelt kostymer for voksne og barn!


Billige priser og gratis frakt på alle ordre. Start leken og vis frem din ville side! Skinnende pels, sexy kurver, frekk hale og søte ører? Si Hei til ditt nye, andre ansikt. Rask levering som tar 1-virkedager.


Levering tar normalt 1-virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen,. Alley Cat kostymet består av hel sort jumpsuit i velour med sølvpaljett detaljer samt hvite pelskanter på bena. Søtt kattekostyme til halloween, rollespill eller annen utkledning. Perfekt for katteelskere. I denne kategorien finner du blant annet hele kostymer, som for eksempel en av våre kule one piece dyrekostymer med hette!


Eller et sett med ører og hale, en kul maske eller sett med ansiktsmaling. Alt fra avanserte dyrekostymer til enkle sett som får frem dyret i deg. Hva med et stilig kattekostyme ? Kanskje en gorilla maske eller en søt kanin?


Post by Raija Friday 9. Hvordan lager jeg kattekostyme uten tilgang på symaskin og med minimalt med kreativ erfaring?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg