fredag 27. mars 2015

Middel mot maur

Kjøp virksomt maurmiddel her! Billige og effektive skadedyrsprodukter online. Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse.


Middel mot maur

Hos oss får du produkter som effektivt hjelper deg med å bli kvitt maur. Vi har produkter som du kan bruke innendørs samt produkter som du kan bruke utendørs for å forebygge at flere maur inntar hjemmet ditt. Her får du hjelp mot maur. Både sukkermaur og røde skogsmaur kan fjernes.


Les mer om maurplage. Brent av brennmanet. Har du blitt brent av en brennmanet? Vi har fått innsendt et litt merkelig råd mot brennmaneter som kanskje kan hjelpe.


Middel mot maur

Heldigvis finnes det råd mot de sultne småkrypene. De små maurene virker umulige å bli kvitt,. Anlegger den stadig reir innendørs og det kommer store mengder maur inn på våren,. Hvordan bli kvitt maur.


Det finnes en rekke sprayer og midler man kan bruke mot maurene, men disse inneholder kjemikalier, som det ikke alltid er så heldig å spraye huset sitt me særlig ikke hvis du har barn i huset. Det høres kanskje litt drastisk ut for maurene, men hvis du har dem i hagen skal du koke opp vann og helle det i hullene. Finmalt pepper skal også være et middel som får dem til å forsvinne. Kanel mot maur : Foto : kjerringrad.


Middel mot maur

Apple har hatt muligheten for kollektivtransport i Maps i lang ti men bare ikke i Norge. Når de nå faktisk kommer til Norge, så har de gjort en skikkelig jobb. Langtidsvirkende maurmiddel i granulatform som er spesielt effektivt til maur som bor under bakken. Middelet strøs ut der maurene går, slik at de tar med seg middelet til maurkolonien der det fortæres av dronningen og resten av kolonien, som fører til at hele kolonien blir utryddet. Jeg vil ikke være on men er tua stor og det myldrer med maur bør du utrydde dem.


Et fint middel mot maurtuer er KIRK, som du får der de selger sånt. Det er giftig, bruk hansker og støvmaske når du rører det ut. Følg bruksanvisningen. Bruk store mengder kirk rett på maurtua, og gjenta behandlingen etter to dager.


Kjerringråd mot skadedyr. Det er ikke bare maur du kan skremme bort med innholdet i kjøkkenskapet. For eksempel kan kaffe holde de plagsomme brunsneglene unna. Kaffegrut kan også skremme bort brunsnegler, i tillegg til å holder katter unna blomsterbedene dine. Profesjonelle hagemidler er gjerne kostbart, men det finnes alternative midler som også virker.


Send oss gjerne tips! Den søte melisen tiltrekker sukkermaurene, og når de spiser blandingen får de også i seg potetmelet de ikke tåler. Da har du kommet på riktig sted. Dersom du ønsker å holde mauren unna spiskammeret, kan det derfor være lurt å sette inn en kopp med eddik.


Mauren liker ikke eddik. De siste dagene har jeg oppdaget noen få maur inne og mange ute. De holder til ved et punkt ved grunnmur. De har også en maursti som går ca.


Jeg forsøkte først mauråte , men de ser ikke ut til å ville spise. Har også forsøkt pulver som jeg blander med vann og heller ved grunnmur. Kjøpte hus for en stund siden, og det kryr av maur her. Har prøvd forskjellige rå tips og vink, men de blir hvertfall ikke borte. KOm hjem fra jobb her om dagen, og det myldret av maur inne, på gulv, bord og sofa.


Middel mot maur

En liten sprut vinduspussemiddel med salmiakk kan hjelpe mot bladlus. De fleste maurtyper skyr lukten av kanel og finner seg andre steder å gå. Virker også mot stokkmaur. Mot edderkopper og andre krypende insekter (dette gjelder oxo alle typer maur ) anbefaler jeg BAYGON. Selv har jeg fobi mot alt som kryper.


Passer oxo alltid på å slukke alle lys i mørket( insektene strømmer jo mot lyset). I tillegg kan j oxo nevne netting til å ha på alle vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg