mandag 2. mars 2015

God drikke til fest

God drikke til fest

Gjør festen din vennlig for mobilbilder med drikkeholdere i alle slags tema. Hva med en oppblåsbar Flamingo eller en Tropisk Palmeøy? Vi leverer på kort tid fra Norge. Hold pappvinen kjølig og smakfull. Kjøp den hos CoolStuff.


God drikke til fest

En Soave kan passe godt både til aperitiff og til ulike retter. Tips til drikke til festen. Nedenfor har vi listet forskjellige ting som kan være bra å tenke på og noen forskjellige drinker. Skal du invitere til en fest ? Av Annette Storm Alt du trenger av tips om vinøs drikke uansett om du skal ha gjester eller om du selv skal være gjest.


Giverglade forslag til gave i siste liten finner du også her. I julen skal alt det beste freSølvtøyet, serviset, pentøyet, de gode manerene. Hei Jeg skal på fest til helga, og driver og ser etter noe annet og drikke en øl som jeg vanligvis drikker. Har drukket litt rødvin før men har gennerelt lite peiling og husker iallafall ikke på noen navn.


Har hørt at de har litt kunskap på polet, men vil gjerne ha noen meninger og forslag før je. Vin er jeg ikke så veldig på. Passoa har jeg også prøv og synes ikke det var nevneverdig godt sammen med appelsinjuice.


Litt vanskelig å ha drinker med flere ingridienser i på en fest , hvertfal når de i tillegg må shakes. Også kaffelikør alene er jeg veldig skeptisk til. Men akkurat den diskusjonen skal vi la ligge.


De litt mer avanserte. Selv om de ovennevnte drinkene er gode, så er det kjekt å kunne by gjestene på noe litt mer avansert - uten at det blir altfor mye arbeid. God mat og godt drikke hører sammen, men å velge de riktige kombinasjonene er ikke alltid like lett. Derfor har vi laget en oversikt som vil hjelpe deg å velge riktig. Trykk på knappen til høyre som heter Velg meny.


Finn så den menyen du ønsker å velge vin til og trykk på denne. Nå kommer det frem en ny knapp som heter Velg rett. Vi kommer også til å alkoholfrie alternativer.


Er klar over at dette er enorme mengder, men er vanskelig å regne ut hvem som vil drikke hva og vi ønsker at de fleste skal få drikke det de helst ønsker store deler av kvelden. Kjedelig om en gjest syns det var helt nydelig med Rosevin og så er det tomt til neste gang de kommer til baren. Gir på forhånd beskjed om allergi, kommer presis, har kledd seg til vertskapets og selskapets ære, nyter mat og drikke , og gir uttrykk for det, bidrar til god og hyggelig stemning, kjenner når det er på tide og bryte opp, og takker for seg. Du må aldri misbruke gjestene. Okei, så er maten fortært og middagselskapet går mot slutten.


Og stort ja til dessert buffet! Vil du ikke lage alt selv? Da ber du gjestene dine ta med seg en rett hver. Ha en strålende fest , ikke stress og husk å kose deg!


God drikke til fest

ALKOHOLFRITT TIL MAT OG FEST saft, sider, juice og most Godt fruktpreg er en god egenskap for en drikk, det gjør den les-kende og god bare å drikke eller til mat. Saft, juice og most lages på så godt som alt som finnes av frukt og bær. Saft er søtet og må blandes med vann, mens juice og most selges drikkeklare og til og med usøtet.


God drikke til fest Eller noen søte jenter ? Fortsatt deler samfunnet vårt barna opp i to grupper: en blå, sterk og tøff, en rosa, søt og flink. Bra syre og fin balanse. Riktig bra ettersmak.


God drikke til fest

Kan kanskje brukes til visse fiskeretter, men foretrekker nok å nyte den som en ekte kosevin. Godt Drikke bruker Parker skalaen i bedømmelse av vin. En kompleks vin med karakter.


En fest med sultne gjester er jo ikke så morsomt. En god vin, ligger over gjennomsnittet. Prøv å finne en dato hvor det ikke skjer noen store festivaler, høytidsfeiringer eller annet, slik at sjansen er større for at mange har mulighet til å komme.


Sted: Hvor skal festen være? Velger man en utgave som har litt karakter, kan en rosévin være et supert valg å servere til koldtbord eller buffet, hvor man aldri vil finne en vin som passer til alt likevel. I tillegg finnes de jeg har valgt ut i større flasker som kan være et imponerende skue på en drikkebuffet. Det er ikke sånn at man er nødt til å drikke brus på fest om man ikke vil ha alkohol. Det finnes mange alternativer.


BedreUten har testet ut alkoholfrie drikker fra Vinmonopolet. I denne testen har vi smakt på drikke som vanligvis har alkohol i seg, men som her er alkoholfrie. Smaktstesten ble utført av et panel på tretten deltakere. Brus passer dårlig som drikke til spennende måltider.


Men du har mye annet godt å velge blant. Her er vinekspertenes tips til gode alkoholfrie alternativer. Spekemat til den store festen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg