torsdag 19. mars 2015

Kinesisk horoskop

Kinesisk horoskop

De kinesiske ukeshoroskopen er laget av den berømte kinesiske astrologen Henning Hai Lee Yang. Her starter du fra ditt kinesiske stjernetegn, som begge er avhengige av når du er født i året, men også hvilket år du er født. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Kinesiskt horoskop och kinesiska stjärntecken Astrologi har varit en stor del av den kinesiska kulturen under årtusenden. Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Mens vi feirer nyttår 31.


Kinas nyttårsfeiring før i dag, 16. Ifølge , er dette fordi den kinesiske kalenderen er basert på lunisolarkalenderen som følger både månen og solens omløp. Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.


Kinesisk horoskop

I vår nettutgave finner du alltid noe interessant å lese: Nyheter, reportasjer, intervjuer med kjente klarsynte, lesernes historier og mye mer. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Spåmannen på nett forutser framtiden din gratis! Kinesisk stjernetegn underskrive regnemaskine og prognoser.


Synske evner på internett. I tillegg til framtidsforutsetninger tilbyr vi: Horoskop , daglig horoskop , ukentlig horoskop , månedlig horoskop , kjærlighetsshoroskop, kinesisk horoskop og framtidshoroskop. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr.


Du er en sjarmerende, og forfinet skapning. Ditt Kinesiska Horoskop. Ingen vet med säkerhet hur det kinesiska horoskopet kom till, men inte oväntat finns det en legend om dess tillkomst.


Brug din naturlige venlighed og ærlighed til at få det bedste år. Hva sier ditt kinesiske dyretegn om deg. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Kinesisk horoskop

Er ditt kinesiske stjernetegn kompatibelt med grisen? Vilket kinesiskt stjärntecken är du? Det avgörs genom vilket år du är född. Titta i tabellen nedan för att se. Läs sedan en detaljerad beskrivning av just ditt stjärntecken genom att klicka på respektive länk.


En astrolog bruker et horoskop som kartlegger himmellegemenes posisjon på et gitt tidspunkt. Et fødselshoroskop viser to sirkler med Jorden eller mennesket i sentrum. Den ene sirkelen består av Dyrekretsens tolv stjernetegn, som representerer Solens bane på himmelen (ekliptikken) i tolv like store felter. Dragen i det kinesiske horoskopet består av flere dyr. Den har et kamellignende ansikt og djevelens øyne, men ikke i negativ betydning.


Dragen har også fiskekropp med fiskeskjell, ørneklør og tigerlignende tenner og munn. Imidlertid har du lett for å kjøre ditt eget løp og kan være egenrådig og autoritær. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.


Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn, hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv. Du skal nok nå dit mål, men det bliver hårdere end du først havde forestillet dig. Her får du månedens horoskop , årshoroskop og dagens horoskop.


Kinesisk horoskop

Se hvordan dagen, måneden eller året blir for deg og dine venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg