onsdag 18. mars 2015

Rikshospitalets slankekur

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg!


Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. Selv om diskusjonsforumene viser til at sykehuset selv har sagt at den er en feiltakelse og at den ikke anbefales, så har tilhengerne av kuren sverget til den. Hodepine er et vanlig problem når når kroppen er i ketose. Men ta ikke navnet for alvorlig - sykehuset med samme navn går ikke nødvendigvis god for kuren.


Rikshospitalets diett kan jeg ikke anbefale. Den kan gi raske resultater, du trenger ikke å føle deg sulten, og du kan variere smaksopplevelsene, sier Arsky. Dette er ei suppe som etter sigende skal være brukt på Riksen for vektreduksjon, ikke vet jeg. De fleste er kjent med hvor vanskelig det er å gå ned i vekt, det krever både selvdisiplin og at man har ett underskudd på kalorier. Slankekur Enten du leter etter en effektiv slankekur med raske resultater eller en mer varig livsstilsendring, får du hjelp til å gå ned her.


Vi har samlet all den nyeste kunnskapen om slankekurer, matplaner, oppskrifter og tips som hjelper deg med å bli kvitt kiloene. Den har blitt kritisert opp og i mente av diverse leger og kostholdseksperter, og er rett og slett mer farlig for kroppen enn den gjør godt. Etter to dager våknet jeg av at jeg var så svimmel, og svettet noe enormt.


LYKKE TIL:) Den funka på meg. Dette er ikke ment som en vanlig slankekur , og gir sikkert ikke varige resultater, men funker kanskje hvis man må være noen kilo lettere en bestemt dag. DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL.


UTEN at du øker i vekt de nærmeste to år. Lovte i går og skrive ned denne dietten. Dietten fungerer ved en kjemisk nedbrytelse. Husk: Ingen mellommåltider.


Salt og pepper kan brukes, men ingen andre krydder. Kaffe, te og vann kan drikkes til og utenom måltidene. Gikk ned i vekt med enkel, matematisk slankekur. En dansk teknologiprofessor har funnet en effektiv og enkel slankekur som virker perfekt for ham selv.


Nøkkelen er enkel matematikk. Her får du triksene hans, som snart blir tilgjengelige på en app. Sykehuset har imidlertid aldri frontet dietten offentlig. Er det noen som har prøvd rikshospitalets slankesuppe?


Tenkte og starte på den i morgen også lurer jeg på hvilken erfaring andre har med den. Hvis den har hjulpet det så er jo det bra. Men som nevnt er det nok ikke det at du har fulgt kuren til punkt og prikke, men det faktum at du har ligget på 5kcal om dagen. At du nå har begynt et nytt og sunnere liv er nok ekstra viktig her, av går vanligvis rett opp igjen etter en slankekur. Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe.


Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Jeg tæller ikke kalorier, og jeg har ikke behov for at tabe mig.


Men fakta er, at hvis du spiser rigtigt – se en god opskrift på det her: Den bedste slankekur – vil du tabe dig til din naturlige vægt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg