mandag 9. mars 2015

Brio vogner

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Du finner de orginale lekene til lave priser hos oss i Multitrend. Leker som gir mer enn bare glede Vår tenkemåte. Tidene endrer seg, men den måten barn leker og utvikler seg forblir den samme. Derfor har våre leker rene, enkle design som vekker barns kreativitet og fantasi samtidig som de stimulerer og støtter hvert utviklingstrinn.


Brio vogner

Vogner , Møbler, Bilstoler er fjernet fra BRIO sortimentet. Finn produktene du savner. Noen ganger må produktene fjernes fra sortimentet.


Flott racerbil i klassisk rød BRIO -design med hvite hjul,. Den klassiske BRIO gåvognen i tre. Med justerbart håndtak og brems. Med sine produkter, har de vært en viktig del av hverdagen til barnefamilier i over 1år.


Det er bare å hjelpe kveget om bord ved å folde ned rampen. Dette moderne batteridrevne lokomotivet reiser over. Tømmertrailer er klar til å transportere virkelig tung last på tvers av BRIO World.


Denne lange røde semitraileren og avtakbare trailer, kommer med skjult motor som kan sees hvis kabinen bøyes forover, samt magnet bak på traileren så den kan kobles til andre BRIO World- vogner. Hos oss på Lekmer finner du det svenske varemerket BRIOs BRIOs populære og pedagoiske leker - togbaner i tre, gå- vogner , dukkevogner, draleker, kjøkken og kjøkkenredskaper samt klassiske treleker som også er en fin innredningsdetalj i barnerommet. De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell.


Brio vogner

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Baby Shop informatie. BRIO bagasjevogn kommer med en arbeider, en 4-hjuls ATV (all-terrain vehicle) og to vogner , hver med en bagasje som passer perfekt.


Et moderne passasjertog som passer alle togbaner av tre. En lokfører og en passasjer følger med. Tak og front kan tas av. Av plast og FSC-merk. Norges største leketøykjede!


Brio vogner

Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Stilig persontog med tre vogner. Toget kan ha passasjer eller sjåfør i alle tre vognene, og disse figurene følger med. Toget kjører på ren håndkraft, og lydene må man lage selv.


BRIO er kjent for sine klassiske, solide treleker elsket av barn i generasjoner. Lekene deres er tidløse og holder. Lek med tog, togskinner og togbane-tilbehør, alt i tre, mens du utforsker de uendelig mange byggemulighetene som disse togbanene fra BRIO gir.


BRIO togbanen kommer med endeløse muligheter og morsom lek. La sjiraffen og sebraen være med en tur i dette fargeglade safaritoget. Har du en liten konduktør i huset?


Dyrene sitter fast og kan ikke tas u. La dem utfolde seg blant togskinner, togsett, vogner og tilbehør til togbanen. Togsettene kommer gjerne med et bredt utvalg av tilbehør som togskinner, togsett, svinger, bakker og broer, slik at barnet enkelt kan gjøre om stuen eller barnerommet til sitt eget togunivers. En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger. Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete. Barn elsker dukker, og alle dukker trenger en dukkevogn.


Hos oss finner du et stort utvalg av dukkevogner fra en rekke kjente merkevarer. Vi har kombivogner, bagvogner, tvillingvogner, babyjogger, paraplytrille og dobbelvogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg