fredag 27. mars 2015

Enkelt kostyme

Rask Levering: 1-Dager. Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Prøv deg på en video tutorial fra , og smink deg skremmende for et helt nytt kostyme.


Men det skal ikke mye til for å bli skummel eller morsom til Halloween.

Det finnes et tonn av videoer på hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg. Lag stilig kostyme som tyv til Halloween eller karneval.


Syns du det er enkelt å finne kostyme til barna, men ikke det selv? For hva skal du egentlig kle deg ut som på Halloween eller neste års karneval? Enkelt Mikke Mus kostyme. Vi har et artig tips til deg.


Eva Cathrine Barbala har også hatt fokus på gjenbruk når hun skulle lage kostyme til sønnen sin.

Dette fine Mikke Mus kostymet er laget av klær man finner i vanlige forretninger. Mulighetene er uendelige! Du finner garantert et kostyme som faller i smak.


Når barn (og spesielt gutter) skal velge seg kostyme til halloween skal det gjerne være NIFST! Bildet til venstre viser en typisk halloween-utkledning for gutt. Enkelt og greit å ta på (utenpå vanlige klær slik at man ikke fryser) og perfekt til å skremme naboene. Fædrelandsvennen har derfor spurt hobbyekspertene om råd til hvordan man enkelt kan lage et kult kostyme , uten at det koster for mye.


For hjemmelaget kan innebære langt mer enn et lakenspøkelse - ta en titt på videoene under for inspirasjon. Vi anbefaler alltid at du også velger tilbehør til kostymet, slik at du skaper ditt helt unike og personlige kostyme. Strekmenn er ofte en slager for de som liker å velge enkle løsninger, så hvorfor ikke kjøre et enkelt kostyme som strekmann?


Alt du trenger er et enkelt kostyme og tape. Tape en strekmann på plagget og lag en maske i matchende farge til. Masken lages i papp og festes med stikk og lim.


Klipp av bena på strømpebuksene, slik at du sitter igjen med fire enkelt ben der hvert av bena kun skal ha en åpning. Fyll hvert ben med tettpakket tørkepapir. Knyt igjen åpningen på hver av de fire strømpene.

Strømpe nummer en skal festes med sikkerhetsnål der hvor ribbena slutter. Det er den knytte delen som skal festes her. Nordens største utvalg! Ta klær barna allerede har, noen ting du finner rundt i huset og litt kreativitet, så har du morsomme kostymer i en fei – helt gratis.


Kjært barn har mange navn: kostyme , utkledning, karnevalsdrakt og alt det der, men Halloween-kostymer er og blir det beste. For hvem vil liksom ikke gå på fest med en stilig zombie? Enkle Halloween-kostymer.


Hvorfor gjøre det enkelt når du kan gjøre det vanskelig? Stort tilbud av utkledning til bra pris og lynrask levering. Hver deltaker må ha med seg stoff, pyntebån knapper og annet som trengs for å lage kostymet, med mindre annet er avtalt. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause.


I vårt sortiment av kostymer finner du garantert en favoritt. Hvorfor ikke gå all in med et heldekkende kostyme – da vil ingen kjenne deg igjen! Her finner du for eksempel kaninkostymer og nissedrakter med tilhørende hoder. Vil du være den som er skumlest utkledd på halloween, bør du kikke litt nøyere på våre halloweenkostymer.


Det må være orginalt og billig ikke aktuelt: drueklase,pirat og filmroller. Vi er studenter som skal kle oss ut, og trenger tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg