torsdag 12. mars 2015

Bergans regntøy

Alt du trenger til din neste turopplevelse. Fri frakt og retur på alle ordre. Klær utviklet spesielt for jakt. Teknisk bekledning fra Bergans. Unike klær til norske forhold.


Bergans regntøy

Små turer er også store. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr.


Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. INTERSPORT har et stort utvalg av lett og praktisk regntøy som holder regnet ute. Vi har regnsett, regnjakker og regnbukser med lav vekt fra kjente merker som Helly Hansen.


Stort utvalg av Gaver til han – Regntøy. Erfarne produkttestere. Sendes innen en dag. Sesongens nyheter er inne. Kun kjente merkevarer. Husk at vi har Prisløfte og gratis bytte og retur.


Fra dette klassiske kvalitetsmerket får du alt fra bæremeiser og ryggsekker, til regntøy og vinterklær. På Jollyroom har vi et flott Bergans -utvalg! G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp bergans regntøy på Kelkoo. Vi har testet både jakke og bukse, og oppgitt samlet pris.


Settene selges dels separat, dels som sett. Jeg kjøpte en Bergans Dermizax jakke for år siden, etter å ha blitt brukt en del og vasket en del så har den begynte å trekke vann, vannet legger seg ikke utenpå som perler lenger, men trekker seg inn, hadde den på meg når jeg var på en utekonsert forleden, det begynte å regne, og bare etter en stund var jeg klissvåt igjennom. Spar opptil på våre outlet sider i dag! Tilaa merkiltä Bergans. Luotettavat maksutavat ja nopea toimitus.


Kaikki metsästykseen, ulkoiluun ja retkeilyyn Suomen kattavimmasta erä-verkkokaupasta. Alltid gode priser! Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur! Stormberg har et bredt sortiment av regntøy til dame.


Bergans regntøy

Her finner du regnjakker, regnbukser, trekvartjakker, regnkåper og sydvester. Våre regnprodukter vil holde deg tørr selv i det norske uværet. Alt regntøyet finnes fra størrelse XS til XXL, og du vil også finne en del av produktene opp til størrelse 5XL. Har Bergans membran som membran gjør regnjakka vanntett, vindtett og pustende, og den har veis stretch som gjør den behagelig å ha på.


Sammenlign en lang rekke bergans regntøy tilbud og produkter innen Sportsklær og sko fra våre butikker, og les brukervurderinger før du bestemmer deg. Har fast hette med justeringsmuligheter. Høsten er en årstid som ofte bringer med seg en god del regnværsdager. Da er det greit med godt regntøy. Skal du bare en svipptur i byen, kan du klare deg med en paraply, men om det blåser i tillegg, og du har tenkt deg ut i naturen til fots eller på sykkel, er regnjakke og regnbukse nødvendig.


Bergans of Norway er en ledende aktør innen utvikling av turutstyr og teknisk bekledning. De har et bredt sortiment av klær til turer og jakt, ekspedisjoner og fritidsbruk. Jeg har en slik Bergans jakke, og lurer på om jeg kan vaske den på grader? Regntøy er en nødvendighet i det norske klimaet.


Det står grader inni jakken, men ofte pleier jo produsenten å helgardere seg litt. Har tidligere vasket den på grader, men den blir bare ikke ren! Den våte årstiden står for døren, og da er det viktig med godt regntøy for å holde seg tørr.


Bergans regntøy

Men for aktive mennesker er det minst like viktig at regntøyet puster – og vår test viser at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg