mandag 23. mars 2015

Negativ test men gravid

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Er det noen her som har testet negativ med tidligtest uke etter ikm, men likevell vært gravide ? Etter uker med ømme nippler hadde jeg fremdeles negativ test. Nå har jeg hatt ømme nippler en uke, jeg blir av og til suuperkvalm, og føler meg trøttere enn vanlig. Mensen har ikke kommet enda, men resultatet er en negativ graviditetstest. Kan du likevel være gravid ? Jeg testet negativt på to tester to uker etter uteblitt mens, men kjente på kroppen at jeg var gravid likevel.


Ventet to uker til, og tok en ny test. Da var den også negativ , men streken gikk motsatt vei enn på bilde av negativ på esken. Hei, jeg håper noen her kan hjelpe meg litt.


Jeg har de siste dagene kjent på mange symptomer på graviditet. Du har tatt graviditetstest, og flere enn én, mer enn dager etter forventet menstruasjon, dvs mer enn dager etter eggløsningen (potensiell befruktning) og skulle vanligvis være trygg på at du ikke er gravid , men det betinger at du vet omtrentlig, pluss minus en dag eller to, når eggløsningen din er (dager før forventet mens). Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest. Det er mulig å være gravid med negativ test , som oftest fordi man har tatt testen før HCG-nivået har rukket å stige til det nivået som gir utslag på testen. Men det vil jo slå ut på testen.


Er hcg på hjemmetester. Er akuratt det samme dei måler i blodprøvene. Så tror ikkje det er graviditet på gang.


Eg var hos legen selv ein gang eg var veldig forsinka med mens og hadde melk i puppene( år siden fødsel og år siden ammeslutt) hadde masse symtom men negative tester. Vært gravid i 2-uker allerede 25. ClearBlue, negativ urinprøve hos lege. Vi prøver absolutt ikke å bli gravide akkurat nå, men det har seg sånn at jeg ikke har hatt menstruasjon siden november. Til og begynne med tenkte jeg at det bare var siden jeg ammer, da test var negativ , men nå begynner jeg å bli litt bekymret for at noe kanskje er galt da den hersens tanta ikke kommer.


Negativ test men gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Rask og trygg leveranse. Kjøp nå, test deg hjemme. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Noen flere som har opplevd å være gravid selv om testene har slått ut negativt i lang tid? Negativ test i uke men likevell gravid Hei! Har noen opplevd å være gravid , men at testen har vist negativt? Har noen av dere opplevd at det tok lang tid før testen slo positivt ut? Hei, Usikker på om jeg poster rett plass nå.


Har seg slik at jeg hoppet over mensen som jeg skulle hatt for ca. Og hopper over den jeg skulle hatt nå fra fredag av, grunnet at det er påske. Vil ikke ha den da. Gjør det med pillen, om det skulle være uklart. Men har ikke haft kvalme kun ondt i maven flere mdr, for fire uger siden tog jeg en test da jeg allerede der var mistænksom men da den var negativ slog jeg tanken helt væk indtil nu!


Det er hårdt gå vente på scanning nu, enten er mine tarme i meget bevægelse og maven blevet kæmpe tyk eller er jeg gravid trods negative test ? Jeg har to barn fra før og de ble unnfanget på første forsøk :) Har alltid hatt regelmessig mens. Har nå tatt stk graviditetstester, med dagers mellomrom, men viser negativ. Jeg tog en test i dag, som også var negativ.


Udover dette har jeg haft nogle vilde humørsvingninger som jeg ikke plejer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg