mandag 9. mars 2015

Banankake sunn

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Sjekk ut Småkaker Uten Sukker. Ovn temp 180° Mos bananer godt med gaffel. Ha bananene i en bakebolle og bland med melk, egg, rapsolje,honning, vaniljeekstrakt og salt.


Banankake sunn

For å være sikker på at kaken har stått lenge nok, kan du stikke en kakepinne, trepinne eller liknende forsiktig inn i kaken. Har du overmodne bananer på kjøkkenbenken? Prøv å lage saftig og godt bananbrød med sjokoladebiter og nøtter – knallgodt!


Er kaker utelukkende usunne og syndige? Og hva med bananen – er den så sunn da? Kaker er som regel fulle av både sukker og fett. Uten å påstå hardnakket at banankake er sunn , vil jeg påstå at denne oppskriften (se under) er sunnere enn mange andre kaker.


Overmodne, mørke bananer er ekstra søte og passer perfekt å bake me så det blei rett og slett ei superenkel sjokolade- banankake til kveldsmat igår kveld. Denne banankaka er naturlig søt og lagast heilt uten helsekostprodukter. Sett stekeovnen på 1C. Smelt smøret i en kjele.


Riv skallet av sitronen. Bland alt det tørre og rør inn egg, honning, sitronskall og til slutt. Takk til Kristi for oppskriftsinspirasjon! Jeg modifiserte den litt så den også kan serveres til Mr. F ved å gjøre den sukker- og melkefri.


Hadde fire-fem overmodne bananer her, søkte på nettet etter Banankake i langpanne og denne oppskriften dukket opp. Skal ha med kaka på 10. Morsomt å prøve noe nytt, og det ser meget lovende ut så langt. Har ikke gul konditorfarge, men kokesjokolade og melis har jeg.


Så det blir nok bra, det og. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Den inneholder null hvitt mel, en av de store skurkene for midjen. Da passer det perfekt å bake banankake.


Banankake sunn

Enkel banankake Kaken bakes med godt modne bananer, resultatet er deilig saftig. Sunn og saftig banankake. De modne bananene gir ikke bare en nydelig smak, de sørger også for at kaken blir ekstra saftig og myk. Hva med en skive banankake til frokost? Denne blir tung og saftig i konsistensen og metter derfor godt.


Bananbrø eller banankake som noen kaller det, er den perfekte baksten å lage når du har litt vel modne bananer liggende igjen i fruktkurven. Bananer som er så modne at skallet begynner å få brune flekker er nemlig så søte at det nesten ikke trengs ekstra sukker i baksten. Banankake er restemat og blir best når du bruker overmodne bananer.


Banankake trenger mindre sukker enn andre kaker uten at det går på bekostning av smak og konsistens. Go to English version. Og så er den tolerant. I would like to show my love for your generosity for visitors who really want guidance on this important concept.


Hjemme hos meg blir bananene alltid overmodne før jeg rekker å spise dem på vanlig måte. Your personal dedication to getting the message all around had become surprisingly invaluable and has really permitted guys and women much like me to reach their ambitions. Nemlig en supersaftig banankake med masse mørk sjokolade. Du trenger en brødform på omtrent liter.


Banankake sunn

Vi spiser oss gjennom litt leftovers og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Resultatet ble en saftig og god kake til søndagskaffen. Grunnen til at jeg har valgt å kalle det både kake og brød er fordi den er saftig og søt og kan nytes som den er, eller den kan nytes som et fullverdig måltid med diverse pålegg ettersom den både er sukkerfri, fiberrik og proppfull av næringsstoffer fra bananene.


Så her kommer mitt aller beste tips til hva du kan gjøre med overmodne bananer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg