onsdag 20. februar 2019

Smudi oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Søk blant oppskrifter.

Verdens beste smoothie. Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk! En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det.


Synes du det er tungt å spise frokost på morgenen kan en næringsrik smoothie være et godt alternativ. Klikk her for oppskriften. Få flere gode juice-tips fra eksperten her.


Tre stk friske smoothies med frukt og bær.

Nytes best på en varm sommerdag. Hver oppskrift gir glass. Iskaffe har blitt en populær drikk på varme sommerdager. Men kaffe kan også smake godt i en smoothie.


Bruk både ferske og frosne bær og frukter og lag en frisk og god sommerdrikk, proppfull av vitaminer. Denne oppskriften gir deg ny energi! Oppskrift : Sunne synder i. Det er bare å slippe fantasien løs! Her finner du oppskrifter hvor frukt, bær, grønnsaker og poteter er i fokus.


Les på pakken om bærene egner seg til bruk uten varmebehandling. Du kan også bruke ferske bær, og ha i noen isbiter. Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som litt ekstra kos en morgen dere har litt god tid. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden.


Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt på. Det trenger vi alle, men det er kanskje spesielt vikig for de småspiste, som barn og eldre. Selv om det finnes mange supergode oppskrifter kan du også prøve deg frem med ingredienser for å finne din egen favoritt.


Kombiner frukt og grønnsaker som du vil, her finnes det ingen regler.

Hvis du bruker både frukt, bær og grønnsaker i juicen får du maksimalt med vitaminer og mineraler. Modellen Nutri Ninja Pro har blitt testet både av den britiske avisen The Independent og den amerikanske nyhetssiden Heavy. Ekspertene er enige i at modellen er av svært god kvalitet og skriver at Nutri Ninja Pro er et godt valg dersom man vil ha en smoothie-blender som er både hurtig og effektiv med høy nivåkontroll.


Se oppskrifter lenger ned i saken! En smoothie er rik på fiber. Det så bare så sykt godt ut at jeg måtte bare prøve å lage noe tilsvarende. SJEKK OPPSKRIFTEN - LENKE I BIO.


PHO WITH A TWIST … Min vri på denne suppen som vanligvis har oksekjøtt, er å bruke kanin. Du kan bruke høne som erstatning dersom du vil følge oppskriften min og ikke har en kanin for hånden – hvilket de fleste neppe har. Meningene kan nok variere her, men personlig mener jeg at pikekyss skal være tørre.


Bløtere marengs får man dersom man koker marengsen (se oppskrift på italiensk marengs) eller tilsetter litt eddik (blir da bløt kjerne som i en Pavlova).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg