mandag 4. februar 2019

Baby 4 mnd feber

Find more about Mnd here. Finn laveste nettpris her. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber. En viktig hovedregel er at feber uten kjent årsak alltid skal konfereres med lege.


Med feber mener vi rektaltemperatur på over grader.

Alle barn under tre måneder bør undersøkes av lege dersom de har feber , uansett allmenntilstand. Min mnd og dager gamle sønn er smittet av sin storesøster på år, og blitt forkjølet med et skikkelig ekkelt forkjølelsesvirus. Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), tetthet og hoste.


Baby mnd feber i dager. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. Barn får lettere feber enn voksne.


Feber er et vanlig symptom hos barn.

C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Ved feber hos de aller minste (under mnd ) skal man alltid kontakte lege,. Jeg har ikke hatt en så liten baby med feber , min sønn fikk det først da han var mndr. Jeg ringte i går da det gjeldt min mnd gamle sønn.


Hos barn er temperaturreguleringen mer ustabil enn hos voksne. Ved forkjølelse er barnet som regel sutrete og misfornøyd med feber rundt 3grader eller mer. Ofte kan man kjenne små hevelser ved halsen, i armhulene eller i lysken.


Det skyldes at lymfeknutene har hovnet opp på grunn av infeksjonen, noe som er en del av kroppens immunforsvar. Noen ganger fører forkjølelse og feber med seg vondt i ørene. Er det sammenheng mellom tannfrembrudd og feber ? Noen studier viser ingen sammenheng, mens andre har vist at barn kan få noe forhøyet kroppstemperatur to dager før til to dager etter tannfrembrudd. Noen mener også at det er økt sjanse for at tennene bryter frem hvis barnet allerede har feber.


Han var trøtt og smågrinete i hele går, målte temp og fant ut av grunnen, 39. Ga han stikkpille og den fungerte etter et par timer, 38.

Vært en klagelyd i hele dag, som han ikke har laget før,temp i dag til morgenen var 39. Save now at GigaPromo! Babyen min våknet nettopp og ville ha mat, merket at han var veldig varm, så målte feberen, den viste 38.


Helsesøster sa, lørdag,søndag kunne det komme feber , nå er det jo tirsdag. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand. Eneste som vi har merket i etterkan er når han blir syk får han fort feber over som kan være vanskelig å få ned igjen, barnelegen mener dette har samenheng med at han fikk feber mens han var litten så her så gir vi både paracet og ibux sammen med en gang vi ser tempen hans. Ikke gi febernedsettende midler til barn under mnd.


Høy feber kan i seg selv føre til sløvhet og søvnighet. Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber mellom 3og °C i 2–døgn. Et barn med en ufarlig febersykdom vil ofte kunne ha en kroppstemperatur mellom 39°C og 45°C i 2- døgn, men ved for eksempel influensa eller andre infeksjoner sees også feber varende i over en uke eller mer. Diaré gir tynn og hyppig avføring, vanligvis mer enn tre ganger daglig. Barnediaré kan også føre til oppkast, magesmerter, lett feber og dårlig matlyst.


Diaré går som regel over av seg selv i løpet av noen dager til en uke, uten legebehandling. Den største faren med diaré er at barn kan miste for mye væske og bli dehydrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg