mandag 11. februar 2019

Millionær brettspill

Stor automat oversikt, alle de gamle gode pluss alle de nyeste finner du her. Bredt utvalg av spill. Det klassiske spillet som slår an i alle sammenhenger. Endelig for de yngste. Millionær Brettspill er en nyere og mer spennende utgave av Monopol.


Du har andre gater, høyere pengesummer og mer moro!

For å lykkes er det da en forutsetning av man i det minste legge til noe nytt og overraskende eller nye varianter. Den siste som blir Millionær her er jeg redd er Damm selv,” avslutter Hege. Våre kunder mener om Brettspill - Millionær (nyeste omtale øverst): Et or Fantastisk! Husker vi spilte den gamle versjonen før når jeg var mindre, og kjenner igjen alt på dette!


Er et ganske langvarig spill så burde sette av en kveld til dette, men blir virkelig noen underholdende timer! Selv om ‘Vil du bli millionær ? Dette med spørsmål sitter i den norske folkesjelen. For oss har jule og påskenøtter på tv og i aviser blitt en viktig del av høytidene.

Og hvem har vært på en hytte uten å ha sett en. Her skal du kjøpe eiendommer og rederier, bygge hus, slott og hoteller. Multimillionær er en videreutvikling av det klassiske eiendomsspillet Millionær. Hvem skaffer verdier for minst to millioner først, blir MULTIMILLIONÆR og vinneren av spillet?


Til forskjell fra Monopol er Aksjemillionær basert på kjøp og salg av aksjer og ikke eiendom. Det er til og med utarbeidet et kursbrett! Som erstatning for denne regelen, betaler Ola Nordmannbrikken leie til spillerne med bankens penger.


Banken: eier alle øvrige verdier ved spillets start. En av spillerne velges til å styre. Kjøp tomter, eiendommer og rederier, bygg hus og hoteller og slott, denne utgaven av Millionær er basert på den første utgaven og har de originale navnene fra den gangen. Målet er å være den første som blir millionær ! Vi har noe for alle og enhver.


Vær først med det seneste! Spillet ligner mye på tilsvarende brettspill som Millionær og Monopol, men har en del ekstra som gjør at det blir mer strategitenking framfor flaks: Aksjetildeling i starten av spillet, og muligheten til å selge dem, samt skaffe seg nye. Sammenlign priser på Millionær : Junior Brettspill. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Uten at jeg VET, så finner jeg det ikke på brettspill. Men de har vil du bli millionær junior da.

Ja det har jeg sett, men det var ikke det spillet som var ønsket :-) Det het nemlig Junior Millionær , eller Millionær Junior, ikke snakk om at det var Vil du bli millionær , nei. Den billigste prisen for Millionær akkurat nå er 2,-. Brettspill er et spill som spilles på et brett, ved at brikker settes ut, tas inn eller flyttes rundt på brettet. Brettet kan enten være trykt på en plate, som i Monopol, varieres fra gang til gang som i Settlers eller lages underveis som i Carcassonne I tillegg til brikker brukes også ofte terninger kort, penger og andre rekvisitter.


Brettspill lages ofte i opplag og derfor er det noen spill som kommer og går, mens andre går ut for alltid. For eksempel er Multi Millionær , Bibelspillet og Flinch spill som mange gjerne vil ha tak i, men som i skrivende stund ikke er mulig å få tak i. Med forbehold om at det er laget et nytt opplag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg