onsdag 20. februar 2019

Kan man bli gravid når man har mensen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Dersom du har en regelmessig menstruasjonssyklus, sier han at du heller ikke kan beregne sikre dager hvor du kan ha sex uten sannsynlighet for å bli gravid.


Selv om man har en meget regelmessig menstruasjonssyklus og holder styr på dager, kroppstemperatur og så videre, er det fortsatt en usikker prevensjonsmetode. De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Ja, det er mulig å bli gravid når man har mensen. Man må ha en meget kort menstruasjonssyklus, som er tiden fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste periode, eller en tendens til å ha lengre perioder. Så fint at du skriver til ung. Man kan bare bli gravid når jenta har eggløsning.


Men, når jenta har eggløsning er ikke alltid lett å vite. Under menstruasjonen din har du ikke eggløsning, men du kan i teorien få eggløsning bare dager etter mensen. Nei, det er nok ikke mulig å bli gravid uten å ha hatt sex.


Det er helt normalt det du opplever. Av forskjellige grunner har jeg sluttet med prevansjonen jeg brukte, men vi bruker fortsatt kondom. Vi ønsker helst å ikke bruke det, og er ganske aktiv i sengen.


JEg lurer rett og slett på om man kan bli gravid når man har mensen ? Jeg har det for meg at dette er hvertfall en sikker periode, men. For å bli gravid må man ha eggløsning, og som hovedregel skjer den ca dager før neste mens , men her er det jo individuelle forskjeller. Avhengig blant annet av lengden på menssyklus.


Sædceller kan dessuten overleve opptil flere dager, slik at man kan bli gravid dersom man har hatt sex også noen dager før eggløsningen skjer. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Slik kan du bli gravid under mensen Ikke alle kvinner har en 28- til 32-dagers syklus. Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver syklus, men sjansene minker etter fylte år. Mensen er et signal om at man er fruktbar, for den kommer jo som en følge av en eggmodning og eggløsning. Når mensen blir borte er det et signal om at det ikke produseres nok hormon til å holde modningen av eggene skikkelig i gang.


Har man eggløsning når mensen har uteblitt? Har vært hos lege og tatt graviditetstester, hos legen var alt i orden, og graviditetstester tar jeg jevnlig fram til jeg får mensen igjen. Men det er ikke bare det faktum at det kan være litt småekkelt, det er faktisk noen risikoer man må være obs på om man skal ha sex under menstruasjon.


I tillegg til at man faktisk kan bli gravid , er man mer mottagelig for infeksjoner. Når man har mensen er livmorslimhinna mer sårbar og man har lettere for å få. Nå fortsetter vi med spørsmålet: Er det greit å ha sex når man har mensen ? Kan jeg blir gravid da?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg