fredag 15. februar 2019

Bounty kake

Bounty kake

Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Tilsett eggeplommer, sukker, mel, bakepulver og kakao mens maskinen går til en jevn og luftig masse. Her har du en superpopulær og trendy kake , som består av saftige kokosmarengsbunner som er fylt og dekket med en deilig, lys sjokoladekrem. En garantert vinner dersom du er glad i Bounty ! Bounty er det beste som finnes, og eg har leita litt i det siste etter ei god oppskrift på bounty kake eller godis, men uten serlig hell, så kommer denne!


Bounty kake

Skal prøves så fort som bare det! Browniebunn med kokosfyll og trøffelkrem. Det smaker akkurat så godt som et høres ut. Onsdag aka lillelørdag! Denne er skikkelig enkel å lage og er virkelig noko alle kan få til.


Den består av en brownies-lignande sjokoladebunn, bounty fyll og til slutt eit lag sjokolade på toppen. Denne kaken er basert på oppskriften på Bountykonfekt jeg la ut for en tid tilbake. En nydelig kake , som gjerne kan lages noen dager før du skal servere den, og den kan fint fryses. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Bounty kake

Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Hva passer bedre enn å få denne oppskriften på inngangsdagen til helgen?


Lavkarbobounty har lite karbohydrater og inneholder masse fett, som vi lavkarbere faktisk skal ha. Perfekt snacks, med andre ord. Spiste meg kvalm på dem i går, så nå blir det annen helgesnacks på meg. Her er oppskriften på Bounty kake.


Dette trenger du: eggehviter 2gr. Slik gjør du: Start med å piske eggehvitene stive med melis som tilsettes litt om gangen. Pisk eggehviter og melis stivt.


Bruk mixer ellers tar det både vinter og vår. Rør inn kokos og fordel røren i to runde former à cm. Du kan og bruke langpanne e. Elsker du kokossjokolade, er dette virkelig kaken for deg. Kjære alle venner, kjente og ukjente! Jeg har nå kommet til et punkt i bloggingen, der jeg føler meg usikker på vegen videre.


Bounty kake

Jeg har drevet denne bloggen i over år, og jeg har kjent på både medgang og motgang. Du vet når du står der og skulle hatt ei kake , men ikke har det som trengs, hverken av tid eller ingredisenser? Stivpisk eggehvitter i en helt ren bolle, bland deretter svært forsiktig inn melis, kokos og hakket sjokolade.


Skill hvitter og plomme. Bounty for nybegynnere – inneholder kun fire ingredienser #128578; Jeg digger sjokolade kombinert med kokossmak, og da er det jammen herlig at en kan lage hjemmelaget Bounty uten masse avanserte, ukjente ingredienser, teknikker og fremgangsmåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg