torsdag 14. februar 2019

God ostekake

Oppskrift på en frisk og god ostekake med eksotisk pasjonsfrukt. Kaken er god både til kaffe og dessert. Husk å beregne tid til å fryse kakebunnen, og at den skal tine i kjøleskapet i ca. Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er. Jeg har laget så mange ostekaker i mitt liv at jeg tror jeg kommer til å kunne oppskriften utenat resten av livet.


Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv.

Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær? Det blir en aldeles nydelig kake! Topping: pakke jordbærgele 2. Knus kjeks i en foodprocessor eller i en pose med en kjevle.


Denne ostekaken oppfyller alle kravene til en perfekt ostekake. Passe søt og syrlig, fløyelsmyk i konsistensen og med en knasende god bunn. Karamellpopcorn, ostekake og pavlova er faste slagere hos oss.


Fantastisk god kake!

Det er gøy å kunne invitere til Halloween-fest! Her har vi laget en pyntet, festklar god ostekake til Halloween. Bunnen er laget med Dots sjokoladekjeks og ostekremen er syrlig og frisk med TINE Kremost.


Ser den ikke skremmende lekker ut med spindelvev og edderkopper av mokkabønner og lakrislisser? Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Enkel og god ostekake : FORSLAG TIL SMAK OG PYNT!


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Moren min er spesielt glad i kaker med sitronsmak, og Ostekake med sitron er komponert etter hennes spesialbestilling. Ostefromasjen er tilsatt en god del sitronsaft og har derfor ekstra god smak av sitron.


Og selvfølgelig er det sitrongelé på toppen. Om moren min ble fornøyd? Tror det, for hun snakket om kaken i minst de påfølgende telefonsamtalene! Den er lett å lage, luftig og lekker i konsistensen, og den har fantastisk nydelig smak! En kan virkelig kose seg med masse god mat når en spiser lavkarbo, og denne ostekaken er noe av det beste jeg vet!


Denne kaken skal jeg lage til jul, men da med rødt gelelokk. Sett det hele kaldt noen timer, pynt med pene bær, og POFF! I den splitter nye KOSEKOKEBOKA mi, får du hele 2deilige oppskrifter til helgekosen.


Den perfekte boka for alle matelskere og livsnytere!

Kanskje en julegave? Desserten er så enkel som den kan bli – med knuste kjeks og friske bær, med kesam mellom lagene. Kjapp å lage, god å spise – dermed basta! Jeg prøvde ostekake av bringebær oppskriften din med bunnen i dette innlegget.


Må bare få sagt at den var fantastisk god og frisk! Jeg la på ett gelelokk av zero villbringebær) og serverte med vaniljekesam, bær og litt av bringebærsausen som var igjen. Barna ba om flere porsjoner. Tusen takk for mange gode oppskrifter, digger bloggen.


Enkel ostekake med jordbær innebærer ingen steking. Rask å lage er den og. Oppskrfiten finner du her på bloggen Mat på bordet.


Hei og velkommen til min lille side med oppskrifter på ostekake. Ostekake er en lidenskap for meg, og jeg har derfor laget denne nettsiden for å samle en rekke oppskrifter på ostekake slik at jeg lett kan finne de. Superrask Ostekake med sjokolade og friske bær!


Enkel, veldig god ostekake som er gjort i en fei. En skikkelig god ostekake trenger ikke være vanskelig å lage og du kan lage den noen dager før den skal serveres. Hvis du vil lage små porsjonsostekaker kan du sjekke denne oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg