mandag 4. februar 2019

Bordkort sko

Lag flotte bordkort med individuelt navnetrykk enkelt på PC eller mobil. Vi har Bortkort og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Alltid de nyeste trendene.


Bordkort sko

Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Siste mote til gode priser. Kortshop har bordkort både med og uten bilder, og vi tilpasser etter dine ønsker. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Kreative bordkortidéer- og maler til bryllup, dåp, middager, barnebursdager, konfirmasjonsselskaper mm. Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Gjerne i høytidelige selskap hvor man har mange gjester er det lurt å benytte seg av bordkort.


Bordkort sko

Da det gjerne er dager hvor man vil slippe krangel og krøll om sitteplasser. Et bordkort kan også være en del av fest- og borddekorasjonene til festen. De kan være i samme stil som resten av dekorasjonene eller da i samme farger. Jeg lager spesialtilpassede kort, invitasjoner, bordkort og takkekort på bestilling.


Send de til meg på. Jeg fant mal på bordkort babysko på nettet. Kjøp det spesielle kortet i dag! Og jeg husker det ble mange turer innom både panduro og diverse bokhandler for å samle sammen materialer til alt jeg skulle ordne.


Bordkort sko

Brukte vel ett par dager som strakk seg langt utover kvelden med disse bordkortene. Måtte tegne, klippe, lime, pynte hver eneste sko med søm, sløyfe og perle. Det jeg gjorde var å kopiere bildet, lagret det på min pc, og skrev malen direkte ut på en kartong. Deretter brukte jeg denne kartongen som mal til resten av skoene:) Det finnes flere forskjellige maler til sånne type bordkort.


Både til jente og guttesko, som du finner inne på linken ovenfor. Lekre design bordkort , invitasjonskort og takkekort fra ABC , Edelweiss og Caspari. Her kan du finde vores udvalg af spændende og flotte bordkort til din fest, barnedåb, bryllup, konfirmation og fødselsdag. Bordkort -invitasjonskort.


Bordkort sko

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Et hardkokt egg er søtt som bordkort.


Kunne ikke laste instagram. Snu vinglasset, og legg navnelappen inni! Til dåp fyller du flasker med sukkertøy i fine farger. Med washitape (fra hobbybutikk) og Dymo-bokstaver. Kongler kan også brukes!


I helgen ble mitt bonusbarnebarn døpt, og han måtte jo få bordkort og det som hører med han også. Vores bordkort er en let måde at få festbordet fuldent. Det eneste du skal gøre er at skrive navnet på dine gæste. Blomstrende bordkort. Hvis fargene på blomstene matsjer med duk, servietter og stearinlys har du et fantastisk bord duket for fest.


Et blad eller en blomst pyntet med bånd og med gjestens navn i gullskrift er både elegant og meget enkelt å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg